Heja Sverige

Idag är d gott att va svensk ändå 🙂 vilken stafett tjejerna gjorde! Jag skrek här hemma i min ensamhet, frun var på barndop i Haninge..läste om att polisen fått rycka ut på larm till en lägenhet, men det var bara svenskt glädjevrål..som grannarna trodde var lägenhetsbråk..
image
Och idag blev det lite vinter igen, snöade hela dagen..
image
Har fixat god mat idag, man får ju skryta på sin egen blogg.. Va ska man annars med en egen blogg 🙂 Två av mina barn med tillbehör och två av frugans barn med tillbehör kom hit på mat och umgänge 🙂 Trevligt som sjutton!
image
Marinerad kyckling, citron marinerad broccoli, blomkåls tabouli, rostade rotfrukter.. Gott som fan!
image
Avslutningen blev lite godsaker, något måste man få unna sig efter en hård dag som inneburit både guldmedalj och samvaro med familjen 🙂
image

Annons

10 reaktioner till “Heja Sverige

 1. Vad skulle jag göra utan min fantastiska man… inte nog med att han är en hejare på att laga mat… han är också min bästa vän och stöd i mitt liv!

  1. Åh så mycket gott att njuta!

   Som svar till Maries kommentar ovan; Ja! Det är ju så de ska va’! 🙂
   Min C & jag firar tio år snart. Vi firar med vigsel!

  2. Jag förstår dig Marie-Louise, han verkar vara en hombre muy majo. En mycket trevlig man. (masjo inte matcho 🙂 ) Vi gillar honom skarpt Lex och jag 🙂
   Kram P ♥

 2. Hej!
  Tänk vad bra ni har det! Många barn med tillbehör (kul benämning på flickvänner, sambor, ev. fruar, barnbarn). Inte långsamt en minut, om man inte väljer det förstås. Det finns så många ensamma människor som skulle ge vad som helst för denna gemenskap. Hasse har en son och två barnbarn i Ö-vik, och jag har en son m.fru och lille John som är två och ett halvt år. Han sjöng hela ”jag må han leva”, alldeles själv, för Hasse i förrgår på hans födelsedag.
  Kan hjärtan smälta?
  Farmor Rocio

 3. Heja Kalla (som bor i Sundsvall) och alla andra kämpar!

 4. Ja vilken tur vi har som har barn o barnbarn omkring oss! Va? Bor hon i Sundsvall? Trodde hon bodde uppe Pajala trakten..törende eller nått? Blev det bra med nya bron då?

 5. Vilken trevlig dag! Mys, umgänge med de ”era” och god mat. Härligt! Dessutom ett svenskt OS guld och idag blev det ju ett till. Lyssnade på radion, teve fungerar inte att se via SVt play. Men inte gör det något.
  Ha det fortsatt gott! Och bra förstås.
  Torrekramar!

 6. Hola Ditte..Riktigt mysigt var det 🙂 igår! O inte blev det sämre idag med ett till guld! Spännande att lyssna på radion.. 🙂 fortsätt ha det härligt i värmen o cykla lugnt 🙂

 7. Ja, det är klart att man får skryta på sin egen blogg 🙂 Och det såg verkligen gott ut! Och vad roligt att ni umgås allihop 🙂
  Ha en bra vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close