Måndag i bingen

Efter en helvetesnatt med njurstensanfall så stannade jag faktiskt hemma från jobbet idag. Jag är då nästan säker på att det är samma åkomma som när jag fick hoppa av flygbussen sist vi skulle hem från Torre. Ska på röntgen inom de närmaste veckorna för att kolla om det är någon sten som har fastnat.

I helgen har det varit full sprutt med barn och barnbarn. Visst har vi det förspänt med alla barn omkring oss… det som dock redan börjar bli ett problem är att snabbt hitta rätt tilltalsnamn när det skall pratas! Hur det ska sluta när alla våra sju barn skaffar småknoddar kan man ju föreställa sig:)

I lördags så var jag på dop i Vendelsökyrka. Min halvbror Huberth och hans Mickis döpte sin tredje telning, Alva.image
All uppståndelse blev till sist för jobbigt och min sons dotter Agnes ser ut att fundera vad som står på.image

Här hemma kör vi 5:2 och idag har det varit 500 kalorier som gällt. Ett ägg, keso och en näve räkor… hur gott som helst. Till kvällen åt jag lite kålsoppa och en apelsin… även det smakade super.

Vill passa på att skicka lite krya på dig hälsningar till min mammas sambo, Kjell. Kramar till dig!
image

Mats är på jobbet så han tyckte liksom att det var min tur att blogga. CHECK!

Annons

En reaktion till “Måndag i bingen

  1. Hej Marie! Stackare dej! Jag tog bort gallblåsan med titthålsoperation för snart 2 år sedan, den var full med stenar. Kunde ha farit hem direkt efter, gick hur smidigt som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close