Tisdag och lite ledigt..

image
Idag kom så äntligen solen fram på riktigt, ja i mörkrets dal där vi bor så ser vi bara solen genom gluggar i skogen..vi får gå gå en bit bort för att få solen på oss under vintern 🙂 solen orkar inte upp över flyktsbackaberget..
image
Tog bilen o for ut till ottnaren och stugan en sväng för att få se solen på riktigt.. Skulle kolla upp en kompressor som skall säljas i morgon..
image
Idag var det som en April dag, solens strålar värmde, fåglarna kvittrade och isen smälte på sjön.. Riktigt skönt..fortsätter det så här behöver jag inte åka till Torrevieja för att cykla..går riktigt bra nu om man klär sig..
image
I morgon kan det se ut så här igen.. Blir nog fint ändå att sikta in sig på Torrevieja för lite tidig cykling i värme..
image

Annons

3 reaktioner till “Tisdag och lite ledigt..

 1. Vackra bilder och ändå så olika. Att se solen är ju härligt förstås. Och troligen är det betydligt varmare att cykla i Torretrakterna. Idag och igår har det blåst lite och varit halvmulet, men det gör inget för jag har kurerat hosta och förkylning samt besökt vårdcentralen och bosse har målat en del av vår mur mot ena grannen. I morgon skall solen vara tillbaka och det tackar vi för.
  I övrigt har vi det bara bra.
  Ha det gott!

 2. Jo d är nog hur som helst varmare där än här 🙂 bra o ta d lugnt ett tag o ni har ju ingen brådska…va skönt att bara chilla så där! Riktigt skönt att se solen, den har inte varit framme många dagar i vinter.. Trots den milda vintern?.. Ha det så gott!

 3. Hej!
  Jag har inte läst måndagens blogg förrän i dag, och jag vill bara önska M-L god bättring, och att du/hon blir diagnostiserad så att hon kan få rätt vård och ev. medicin. Inte kul att bli sjuk öht, och framför allt inte när man inte är på hemmaplan. Det är liksom ”enklare” att vara sjuk hemma.
  Krya på dig M-L!
  rocio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close