Torsdag..

Japp..bokrean körde igång och vad ramlade jag på då? Jo naturligtvis en spanska kurs som jag inte kunde låta bli att köpa.. Men sen kommer det svåra att få kunskapen från asken in i huvet? Det är inte lätt 🙂
image
Ja ja! Tids nog halkar det väl in några ord som fastnar kvar ändå? Vi tragglar på med 5-2 metoden och det känns bra.. Förra gången drack jag bara shakers.. Blev tjatigt! Denna gång så äter vi mat..sallader, pizzor, soppor mm.. Går mycket bättre med den fastemetoden..
image
Sen så resten av veckan svullar vi :).. Skoja bara, man blir faktiskt mera medveten om mat och vad det innehåller! Fast det är klart, ibland så blir det kanske lite för mycket och då kan man bli väldigt trött och pömsig..
image

Annons

4 reaktioner till “Torsdag..

 1. Hej!
  Ja, mat verkar ju godare än att bara livnära sig på shakers…Men ni är duktiga som klarar av 5-2 metoden 🙂
  Det verkar väl vara en bra kurs som du hittade på rean 🙂
  Ha det så bra!

  1. 5-2 gick mycket bättre med mat 🙂 o nu när frun är med så går d galant.. Jo! Kursen är nog bra ? Sen ska d ju pluggas också 🙂

 2. Kul med kurs i spanska. Kommer att bli jättebra!
  Vad gäller maten så kör jag som vanligt. Inga dieter, men jag kan inte stoppa i mig mer än jag gör av med. Och det funkar…Äter och dricker det vi mår bra av, med mycket fisk, skaldjur, frukt, bröd och grönsaker. (Vet att kroppen inte kan bryta ner rött kött och mat med stor andel fett så det undviker jag.)
  Ha de´!

  1. Klokt det Ditte.. Det är nog bästa metoden det 🙂 inte stoppa i sig mer än man gör av med! Men d är ju d som inte funkar ibland? Ha det gott..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close