Lördag 1 mars

image
Otroligt vilket väder, milt och dimmigt..speedwekend fick ställa in sitt evenemang i helgen..isen håller inte! Synd för arrangörerna, men inte nått att göra åt! Behagligt att sitta på dass i detta väder ändå 🙂
image
Vi for iväg på en liten loppis runda i sandviken och Valbo.. Hamnade till slut på Dilen’s saluhall i Valbo! Trevligt ställe där kung markatta regerar på etiketterna i hyllorna.. Hängmörat kött o annat smått o gott.. Hit åker vi gärna fler gånger..
image
Sen hemåt igen.. Ja tillbaka till Långängarna o lugnet.. Köpte med oss lite innanlår som vi ska fräsa på i kväll..blomkåls tabhouli o broccoli blir tillbehören..
image

Det är ju valår i år! Så tycker det var lämpligt att lägga in en teckning jag hittade..lämnar den okommenterad..:)

image

Annons

6 reaktioner till “Lördag 1 mars

 1. Visst skall det ”va gött att leva”; gör så gott vi kan för att få till det. Om det sen har lönat sig att arbeta eller kommer att löna sig och på vilket vis; det är en helt annan historia.
  Ha det ”gött”!
  Och maten verkade bli väldigt god!
  Trevlig helg!

  1. De ska va gött att leva 🙂 Absolut..!! Man får göra så gott det går 🙂 O maten blev god.. nästa gång får det bli laxen som ska smakas av! Vi har ju recept! 🙂 ha d gott..

 2. Hola! Härlig butik och god mat! Vi ska ha kompisar på middag ikväll så vi har köpt KRAV-kycklingfilé som smakar ljuvligt – typ som man kommer ihåg att det smakade när man var barn. Kycklingen idag tycker jag inte är ätbar och i synnerhet inte när man vet vilket förfärligt liv de lever den korta tid de har. Och dessutom blir man ju lurad då producenterna sprutar in en massa vatten i köttet och kallar det att den är ”mörad”. Märks ju när man steker den: Blir alldeles vattnigt i pannan och köttet är helt smaklöst, torrt och liksom ”svampigt” i konsistensen. I Estocolmo kan man köpa KRAV- kyckling på hos vår COOP-butik. http://www.bosarpkyckling.se/krav-markt-kyckling/
  Buenas! //Susan

  1. Hola Susan, trevligt med såna där småbutiker som har det allra bästa att sälja.. Såg att dom har trevliga tillställningar i den egna restaurangen också.. dilens.se
   Antar att i Stockholm så finns det en uppsjö av alternativa affärer att handla på.. Såg inte reportaget om kycklingfiléer, men hörde att det i princip var lika illa på både dyra som billiga produkter?
   Ha det så bra..

 3. Hej! Håller med ovanstående, o kyllingarna på Bosarp får leva hyggligt trevligt o länge innan slakt. Många butiker tar hem den. Låång beställningatid… Man kan se på Bosarps hemsida o det r bara att hoppas att fler uppfödare tar efter Bosarps :-))

  1. Hola Tina får ta o kolla upp Bosarps kycklingarna 🙂 ha det gott..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close