Vasalopps Söndag

Pust, vilken jobbig dag detta blev.. Upp tidigt för att åka Vasaloppet hela förmiddagen, var knappt man fick i sig frukost..kämpa sig igenom hela loppet med blåbär o allt och så slutar det med en norrman igen? Spännande blev det i vilket fall.. Tungt för den norrman som ledde, och blev upphunnen när det var några hundra meter kvar.. Ja å allt detta liggandes i soffan ute i stugan..
image
Dom där nio milen på skidor kommer jag aldrig att avverka själv..i vilket fall inte på skidor..kanske på cykel? Men nått ska man ju göra så d blev att packa ihop o åka hem.. Ta grejerna o åka ner till badhus o träna ett tag.. Måste ju köra av sig lite mjölksyra efter Vasaloppet.. Blev lite cykel o löpband 🙂 sen en skön bastu på det.. När jag kom hem så stod maten på bordet, vilket flax! Lilla Agnes med familj var på besök..
image
Ny arbetsvecka står för dörren..tycker dom kommer lite väl ofta nu? Arbetsveckorna.. Nä mer semester till folket! Länge sedan det reformerades ang semester veckor!
Avslutar med en bild på min frus stora idol..ja efter mig då! 🙂 vet inte riktigt om det är för hans skådespeleri eller om det är för hans karaktär och utstrålning? Hon gillar ju bilder och målningar.. Charlie Chaplin
image

Annons

2 reaktioner till “Vasalopps Söndag

  1. Vi upplevde också Vasaloppet. Men svenskarna var inte direkt synliga…. Inte i år. Grattis till Norge!
    Och även en norska vann ju damernas Vasalopp.
    Varför inte satsa på detta till nästa år? Tror absolut att du skulle klara det. Tänk SVTs Rikard Olsson som kör och har med kamerautrustning. Han hade inte åkt skidor innan i år eller denna säsong. Så visst kan du!
    Vi har tagit det lugnt idag, 7 km promenad var lagom. Dessutom i härligt sommarväder.
    Ha en bra vecka!

  2. Ahh.. Dessa norrmän! Vi skulle aldrig ha gått ur unionen 1905 🙂 I damernas Vasalopp så hade lilla Årsunda med två bland topp åkarna, plats 4 och 11.. I alla fall! Jo d är klart jag skulle klara d! 🙂 men men.. Öppet spår då kanske.. Så man slipper trängsel.. Men nej! Håller mig till cykel..o nu provar jag lite löpsteg.. Ha det så gott där i värmen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close