Lördag.. Internationella kvinnodagen..8 mars och mellofinal..😜

Ja va ska man sÀga! Mycket som hÀnder ute i vÀrlden och inte sÄ jÀkla lÄngt ifrÄn oss heller.. Ryske diktatorn har vÀrlden i spÀnning.. Va kan man göra? Nada.. Bara hoppas att allt gÄr bra! image
Ja det Àr inte jag pÄ bilden men visst ser det hÀrligt ut, att blicka ut över allt det fina.. I den lilla vÀrlden hÀr hemma sÄ har jag Àn en gÄng trott att jag skall kunna börja springa som lite variation till cyklingen.. Det har resulterat i att jag Äterigen gÄr som om knÀna skulle vara stelopererade.. Ont som sjutton i knÀna.. FÄr ge mig nu!
image
Idag kom vÄren till oss nordbor..solen har lyst pÄ oss hela dagen och skall sÄ fortsÀtta. Har sett bÄde tussilago, motorcyklar och trÀningssugna cyklister ute pÄ vÀgarna.. Kanske jag kan komma ut i veckan om det hÄller i sig.. Och om inte knÀna krÄnglar nÄtt mera!
image
Min son höll tal pĂ„ stan idag, sĂ„ pappa var upp och förevigade det… Kanske inte hĂ„ller med om allt han argumenterade om men jag gillar skarpt engagemanget hos honom!
image
Fascinerande teckningsarbete denna kille fixar till, ser sÄ verkligt ut..fantastiskt!

Annons

8 reaktioner till “Lördag.. Internationella kvinnodagen..8 mars och mellofinal..😜

 1. Men vad hĂ€rligt att fĂ„ se tussilago, dĂ„ Ă€r det verkligen vĂ„r 🙂
  Det Ă€r klart man vill föreviga sina barn, det Ă€r ju de man Ă€r mest stolt över. Även om man inte alltid har samma uppfattning om allt 😀
  Hoppas knÀna blir bÀttre sÄ du kan trÀna igen!
  Ha det bra!

  1. Att se en tussilago Ă€r alltid lika roligt! Nu kĂ€nns det verkligen som vĂ„r hĂ€r ocksĂ„..fĂ„r ta d lugnt ett tag sĂ„ dom hinner rehabilitera sig.. fĂ„r hĂ„lla mig till cykeln 🙂

 2. Tussilago Ă€r verkligen ett trevligt vĂ„rtecken. Kul med sonen som talar, undrar om vad… Och visst Ă€r det sĂ„ att man inte alltid hĂ„ller med sina vuxna barn. Ja, inte de yngre heller…Men ett engagemang Ă€r viktigt.
  Kanske skall du testa simning. Det Àr ju skonsamt mot kroppen och ger bra trÀning om man drar pÄ.
  Gillade verkligen teckningsarbetet. Vilken talang!
  Ha det gott i vÄrvÀrmen!

 3. Sonen talade bra om kvinnor.. Om jĂ€mlikhet mellan könen.. Det var ju kvinnodagen som var fokus 🙂 han har ett stort engagemang min son i politiska frĂ„gor! ApropĂ„ simning sĂ„ Ă€r nog det ocksĂ„ en gren som jag inte pallar för? Tycker jag fĂ„r ont överallt av det ocksĂ„ 🙂 har hört att det ska vara skonsamt? Men att simma fram o tillbaka i en bassĂ€ng pĂ„ 25 meter kĂ€nns inte optimalt.. FĂ„r inrikta mig pĂ„ cykeln jag 🙂

 4. Hola Mats!
  Bra son du har. Av skylten att döma sĂ„ har han vĂ€nstersympatier. Inte mig emot 😀
  Fint att ni fĂ„r vĂ„r nu. Men snart fĂ„r du vĂ€rme ocksĂ„ 🙂
  Akta dina knĂ€n. Springa har jag aldrig trott pĂ„ 🙂
  Kram P ♄

 5. Hola P… Har bra barn överlag jag 🙂 han Ă€r en riktig agitator! Bra det.. Behövs, sen kan man ju inte gilla allt dom stĂ„r för 🙂 Riktigt skönt idag.. Ska inte springa nĂ„tt mer! Cykel fĂ„r det bli 🙂

 6. Hola! För att travestera Karl Bertil Jonssons pappa (eller var det mamma?): har du nĂ€rt en kommunist vid din barm? 😀 Tal om och engagemang för kvinnors LIKA rĂ€ttigheter gillar jag skarpt som den feminist jag Ă€r! Heja din son! Kommunism Ă€r jag dock inte lika förtjust i – har blivit förtryck och diktatur i alla lĂ€nder som det praktiseras/har praktiserats i. Tycks inte gĂ„ att förena med Ă„siktsfrihet och demokratisk maktfördelning. Situationen i t.ex. Nordkorea just nu Ă€r helt förfĂ€rlig med koncentrationslĂ€ger och svĂ€lt. Det Ă€r typ samma situation dĂ€r som i Nazi-Tyskland. Och vad gör resten av oss för att hjĂ€lpa det nordkoreanska folket? Ingenting… :((

  Snart Àr det en mÄnad kvar till sommarstugeresa för vÄr del! Jippie! NÀr sticker ni?

  Buenas! //Susan

 7. Ha ha.. Jo du Susan, en kommunist pĂ„ min Ă€ra 🙂 han Ă€r duktig min son och dom kĂ€mpar för sin sak! Men som sagt.. Kan bli lite vĂ€l mycket ibland.. 🙂 men men..
  Ok blir ni nere lÀnge dÄ?
  Jag drar en repa ner i nĂ€sta vecka :)tĂ€nkte cykla lite, men som det ser ut nu sĂ„ Ă€r det ju toppenvĂ€der hĂ€r hemma ocksĂ„! o frugan Ă„ker i slutet av april med sin son o hans kompisar.. Blir en upplevelse kanske 🙂 NĂ€ man skulle ha nĂ„gon sysselsĂ€ttning som kan utövas nere i spansklandet? Som inbringar pengar dĂ„ naturligtvis.. FĂ„r klura pĂ„ saken 🙂 Ha det gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close