Onsdag och vårvärme

Visst är det skönt med denna värme som drar över oss frusna nordbor, härligt! såg dock att det pratas om att kylan kommer in över helgen:( ja ja ska väl gå det också.. ska jobba hela helgen så då kan d få va lite kallt 🙂 Turbulent på jobbet har det varit, konstiga saker som händer? men vi hoppas alla att lugnet kommer även där..

Nu går jag bara och längtar ner till sommarstugan i den riktiga värmen! Spännande att se om internet/ wifi följetongen äntligen kan lösas..har varit många turer runt detta..som med så mycket annat! Det blir ju ofta lite krångligare när man inte är på plats och har tiden där nere att ta tag i vissa saker.. men det mesta brukar gå att lösa, som tur är har ju vi guldklimpar där nere som kan rycka in..

Det som kommer att bli en riktigt spännande följetong i år är ”trillern” Hur man överklagar beslut från spanska skattemyndigheterna!! Dom Spanska ärthjärnorna har ju beslutat att vi har betalt för lite för vår lägenhet?? dom kräver oss på en del pengar för dom tror tydligen att vi fifflat med pengar?? Vi!! vi som är ärligheten själv 🙂 Hur kan den hemska sagan sluta? Ahh, vi får ta vedermödorna en åt gången 🙂 Får återkomma med rapporter om detta..känns ok att vi har Abaco bakom oss ändå!

Annons

4 reaktioner till “Onsdag och vårvärme

 1. Trist med en massa smolk i bägarna, men vi håller tummarna och litar på att Abaco gör det de är bra på.
  Hoppas nu att ni får internetfrågan löst och visst är det lättare att ordna om man är på plats.
  Förstår att ni längtar ner….
  Det gör vi också och åker en vända i början av april igen.
  Ha det gott!

 2. Hej, jo man får sålla bland eländet 🙂 vi har det ju väldigt bra ändå.. lite i-landsproblem som ska tas om hand bara! Längtar ner nu.. snart så 🙂 Ha det gott.

 3. Ja, hu, så trist! Våra vänner(har oxå Abaco)som köpte samtidigt som oss i fjol, har fått brev från Skatten att de kommer att upptaxeras 😦 Tog tid innan jag fattade vad det handlade om, först trodde jag det handlade om förmånsskatten, som vi ska deklarera med början detta året. Men detta verkar handla om att de inte tycker att den 10%-skatteinbetalningen vid köpet, är tillräcklig?

 4. Hola.. Ja visst är det för j..ligt! Hoppas ni klarar er:) ska dom överklaga? Ha det gott..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close