Tisdag

image
Hola.. 🙂 snart så! Lyan i värmen känns nära nu… Smolket i bägaren är att mitt lilla hjärta ligger på sjukhuset med infektion.. Hoppas verkligen dom får åka hem snart.. Lill grodan min.. Känns tryggt ändå att dom har expertis runt omkring sig..
image
Hon såg riktigt taggad ut hon, fina färger var det hur som helst.. Antagligen var hon med i karneval nere i Torrevieja..
image
Nu har resväskan kommit fram så nu ska d packas..ett par kalsonger, T-shirt, ?? Cykelhjälm, cykeltröja, cykelflaska, pulsklocka, hastighetsmätare till cykeln? Som inte är inköpt! Lätt bagage kör jag med.. Var på väg att köpa mjukost, kaviar mm o lägga i väskan 🙂 men kom på att det inte funkar i kabinväskan! Havregryn släpper dom väl igenom? Måste ju ha gröt innan jag drar iväg om mornarna.. image
Lägligt så kom det en cykelkatalog som också ska med ner till spansklandet för vidare genomgång 🙂
imageannars så tragglar vi på med vårt 5-2 men jag tror jag får göra nått avbrott nu? Eller! Vågen stod på under 84 nu på morgonen så man blir ju lite taggad ändå..ca 4 kg har ramlat av 🙂
image
Såg ni vad bilden var målad på? Fräckt gjort tycker jag.. En annan bild jag såg är den som ligger under.. Blir mer och mer på det viset känns det som.. Jag vill inte gå tillbaka 🙂
image

8 reaktioner till “Tisdag

  1. Vad trist att din lilla favorit är sjuk. Men med expertis omkring sig hoppas jag att hon snart är pigg igen.
    Snart bär det av för din del. Skönt! Och du, havregryn finns i Torre.
    Önskar dig verkligen en avkopplande vistelse i Torre och många trevliga cykelturer.
    Ha de´!

    1. Va? Finns det havregryn 🙂 hmm… Jamen då så.. Då blir det ännu lättare packning! Ha det så gott.. Tack 🙂

  2. Jag hoppas hon kryar på sig snabbt, inget vidare när de små liven är sjuka 😦
    Härligt att du snart är nere i Torre 🙂 Solen lyser och dagarna är varma och sköna här!
    Ha det så bra!

    1. Ja d hoppas vi alla.. Inte roligt! Skönt att solen lyser där nere.. Ni har en riktig lång vistelse där nere! Härligt..ha det så gott..

  3. Hej!
    För kännedom: (som dom skriver på kanslisvenska). Du vet väl att du får ha med dig 10x100ml flytande vara, pasta, créme eller liknande i den plastpåse som dom tillhandahåller i säkerhetskontrollen? Den påsen får du ha i handbagaget.
    Hoppas att ”grodan” blir frisk snart. Det finns inget jobbigare än när småungarna är sjuka, speciellt inte om man inte vet vad det är för fel. Men dom brukar krya på sig väldigt snabbt dom små liven.

    Trevlig resa! Vi ses på lördag!
    rocio

    1. Haha.. Jo jag kollade upp det nu 🙂 tänkte ju knöla ner kaviar o mjukost? Men d gick inte.. Ja inte nått roligt alls.. när dom små är sjuka 😦 hoppas hon kryar på sig snart! Japp.. Vi syns på lördag 🙂 ha det gott..

  4. Kul att en till äter havregröten. Jag brukar kasta ner en näve blåbär lr linfrön, russin… Vad pimpar du din, med? Har nyss kokat risgrynsgröt, men slängde ner en kanelstång för att göra det lite mer GI…Grattis till din weight loss!

  5. Hola.. Jag pimpar min gröt med självplockade lingon 🙂 kanske ska pimpa den med hallon o blåbär någon gång också..lät ju gott! Jag tror att skippar man mackor.. Och börjar med havregrynsgröt på morgnarna så har man vunnit mycket i viktnedgångs köret.. Undrar bara om jag går upp allt igen nu efter spansklands vistelsen? 🙂 ja ja.. Det visar sig 🙂

Lämna en kommentar