Fredag..åsså blev d lördag..

Gårdagen var en underbar dag, for några timmar tidigare från jobbet för jag skulle ut o luncha med gumman innan avfärd..sen iväg till Edsviken för att få umgås med dotter och barnbarn..
image
Kvalitetstid innan dom skjutsade mig till Arlanda för avfärd.. Som vanligt ute i god tid 🙂 men till slut kom vi iväg..träffade på ett trevligt par ifrån Sala, bror och Berit som också skulle ner till torre, vi blev att sitta och prata om Spanien och lägenhets affärer mm under hela resan.. Tiden går fort när man har trevligt sällskap..
image
Va konstig bilden blev? Ja ja.. Britta o Hasse kom och hämtade mig för avfärd till La Zenia boulevard och dechatlon..inköp av cykel stod på agendan..
image
Efter lite surr på knagglig engelska så slog jag till och montering o lite översyn blev till innan köp..livstidsgaranti? Utlovade dom! Har dock inte läst det finstilta..
image
En selfie provades på vid lite fika efter uträttat ärende, tack så mycket för skjutsen! Sen bar det iväg hemåt, lite vingligt tack vare lite för mycket inköp.. Men hem kom jag, trots att det var någon som tutade åt mig.. Jag vinkade o såg glad ut 🙂
imageimage
Lite blommor..va det nu är för några? Jahaja! Nu är cykel och sovtältet till lillgrodan Signe och våra andra kommande barnbarn inköpt.. Så nu kan jag ta det med ro..
image
Avslutar med att bifoga en länk till en sida som jag tycker var så slående och sann..

http://hyllat.se/de-fem-saker-manniskor-angrar-mest-pa-dodsbadden/

Annons

8 reaktioner till “Fredag..åsså blev d lördag..

 1. Hola! Åh vad härligt – både jag och Jörgen tittar längtansfullt på bilderna… Britta sitter i kortärmat! Jag och maken var i Kungsan idag och lyckades få ett bord i solen men vi var betydligt mer påpälsade – och med extrafiltar i stolarna. 😉 Njut av klimatet och cykla på nu!

  Buenas! //Susan & Jörgen

  1. Jag ska njuta så mycket det går.. 🙂 laddar för en liten tur på cykeln nu..blåser lite, men blir ju lite mer träning då…ha det så gott..Mats

 2. Grattis till nya cykeln! Cykla lugnt och lås den ordentligt var du än befinner dig. Tyckte det inte såg ok ut på bilden.
  Kram/A-K

  1. Hola AK / jodå.. Jag låser cykeln med dubbla lås 🙂 och jag cyklar lugnt! Ska prova den lite idag.. Ha det så gott/ Mats

 3. Hej Mats!
  Där kan du inte ha cykeln!! Upp med den i lgheten bums! Folk snor cyklar som korpar här…
  Ja som hemma 😦
  Kul att se Rocío och Hasse! Kände igen gula bilen 🙂 Fin är den 🙂
  Hoppas lilla ”Grodan” mår bra Nu.
  Kram P ♥

  1. Hola P/ vi har alltid ställt cyklarna där.. Dubbla lås! Ja det var kul att träffa dom igen…Lillgrodan mår bättre nu:) så skönt! Ha det så bra nu så syns vi..

 4. Skönt att lilla Signe nu verkar må bra igen! Viktigt för en morfar!
  Och grattis till den nya cykeln! Förstår att den kommer att användas flitigt. Och visst är det nödvändigt att cykla. Och att segla….(Vi gör gärna både och men inte i tävlingsform…)
  Ha det gott!

 5. Hola Ditte.. Jo det var lite oroligt ett tag.. Men nu fick jag ju krama om lillgrodan och dotter innan jag for iväg, så nu känns det bra 🙂 skönt att cykla lite o så ser man ju en hel del på vägen! Ha det så gott..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close