Söndag i Torrevieja..

image
Idag skulle premiärturen tas på nyinköpta cykeln, frukost och på med paltorna och sen iväg, blåste lite och var inte så värst soligt på fm..men va gör det! Inga bilder på min tripp blev tagna idag pga att jag hade så jäkla bråttom att komma iväg i morse så jag glömde telefonerna.. Inte så bra kanske att åka iväg utan telefon om man skulle bli stående någonstans! Får tänka på det nästa tur 🙂
image
Kan verkligen rekommendera denna tur som går att korta av om man inte vill cykla 6 mil!.. Nästan bilfritt hela vägen.. Färden gick via gamla järnvägen, sen vidare längs med cv90, tillbaka via en serviceväg söderöver strax ovanför los Montesinos, sen via lilla kanalen mot stora kanalen..man cyklar på en serviceväg som går jämte kanalen..tog mig en avstickare upp efter väg cv951 upp mot torremondo, cyklade runt lite där innan jag åkte samma väg tillbaka, ner till kanalen och sen följde jag den ända till La Zenia…tog mig hem efter kusten norrut..fin tripp 🙂 66 km blev det med lite felåkningar..
image
Efter lite fika och en solgädda på balkongen, lite bläddrande i cykelkatalog och en pilsner.. Så begav jag mig norrut för att ta ut pengar..
image
Automaten funkade inte så då traskade jag in till La centro och hamnade av en tillfällighet på keepers bar för en lite vätske kontroll..
image
Tog mig hemåt via hamnen och accequinion och los naufragos..undrar hur många bilder man knäppt på vyerna på väg hem mot vårt lilla paradis? Stränder, palmer, havet, mm..jag hittar hela tiden nya bilder och porträtt..
image
Nu blir det lite el vino och chips? I väntan på huvudrätten.. Caleones..igår blev det lasagne..1,50e på Dial Prix.. Kanon 🙂
image
Hmm..jag borde sitta och nypa mig själv för att checka av att jag inte drömmer allt detta! Det är faktiskt sant att jag får uppleva detta irl.. Carpe diem ..ett slitet uttryck? Men gångbart ännu..fånga dagen..

Annons

7 reaktioner till “Söndag i Torrevieja..

 1. Härligt här i Torre! Vi satt också på Keeper idag och åt oliver och tog varsin Sangria. Kanske var vi där samtidigt 🙂
  Men det var en lååång runda du tog på cykeln 🙂
  Ha det bra!

 2. Hej hallå! Jag kom nog ner ganska sent.. Gick förbi först o kollade läget.. Skulle nog känt igen er.. Tror jag? Härligt var det i vilket fall.. Ska försöka ta en längre i morgon 🙂

 3. Vilke fin cykeltur. Tror att hälften är lagom för mig. Finn sju mycket att utforska i trakterna och en del cykelvägar och mindre trafikerade vägar. Att du sedan spänstade in till Torre och tillbaka gjorde inte tränngen sämre precis. Kanske kan du nu slippa din diet när du är i Torre? Fniss…
  Och visst är det att njuta av ledighet där. Vi kommer i början av aprol och har inte bokat någon hemresa…Det ger sig.
  Ha det fortsatt gott! Det är livskvalité som gäller.

  1. Hola Ditte, blev en fin tur.. O cykeln funkade perfekt för dom pengarna! Att jag sen travade iväg in till centrum? Det ena ger det andra..:) fick ju ut pengar och lite vätska på köpet..så skönt att bara åka ner med obokad hemresa.. Det vill jag också! Ha det gott..

 4. Hej och tack för kaffet!
  Så du hittade havregryn till slut. Däremot fanns inte Kronans grädde på ”ert” Dialprix, men på det Dialprix som ligger närmare stan och på andra sidan gatan fanns den. Bra! Du vet att väl att för oss LCHF:are är grädde tillåtet s.a.s. Man ska ha tur här i livet.
  Det var en nätt liten cykeltur du var ute på igår. Om du nu VAR det alltså. Upp till bevis! Ha, ha…
  rocio

  1. Googlade på havregryn o frågade sedan 🙂 men inte är det som svenska gryn heller! Grädde är gott.. Jag köpte mjölk som varnärmast som grädde tyckte jag 🙂 Leche Entera.. Det var riktig mjölk det.. Gott till gröten.. Upp till bevis? Absolut 🙂 idag fick jag kameran”telefonen” med, så du får se bildbevis! Ha det så gott..

 5. Otroligt fina bilder! Havregryn här är inte samma som hemma. Man får köpa på
  Scandigo, norska affären 🙂 Dom har AXA blå påse. Ska jag köpa med den i morgon?
  Kram P ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close