Måndag..

Ja då var måndagen här och med den vardagen 🙂 ok, jag tycker denna vardag är helt ok just nu! Njuter i för fulla muggar..
image
Tog mig återigen upp mot kanalvägen, idag var det stora broccoli plockar dagen..mumsfilibabba, citronmarinerad broccoli:) idag skulle jag prova att cykla runt sjön eller damm? Embassament de la pedrera!
image
Ja just ja! Det var väl kanske sjön som jag skulle lägga ut! Inte bild på cykeln? Otroligt fin cykelväg på slingriga och backiga vägar.. Många stopp blev det för fotografering.. Men svårt att få med det på bild som jag såg det!
image
Oops.. Cykeln blev med på ett hörn där ja! Kom till slut fram till torremondo och cyklade runt lite där i jakt på nått mysigt cafe.. Men hittade inget som jag tyckte om.. Så jag for vidare..image
image
Kom så ner till kanalen igen och cyklade samma väg till baka mot Torrevieja igen..så fantastiskt med alla intryck och lukterna som far genom luften.. Doften av grönsaker och citroner och apelsiner..
image

Annons

6 reaktioner till “Måndag..

 1. Fin cykel och fina bilder! Då får se mycket på dina turer som en latis som jag aldrig kommer att få se. Iofs har jag kört bil över stock och sten mellan Torrevieja och Torreta 3. Det var på den tiden då inte Carrefor och Vattenlandet fanns. Det var bara gärden på den tiden 1986-87.
  Kram/A-K

  1. Hola AK.. Ja man får se en hel del med cykel.. Och dofter..härligt! Så får jag ju lite motion på köpet..:) ha det gott AK..

 2. Hola Mats!
  Vilka fina bilder!! Alla vara fina men den med cykeln och utsikten är una imagen maravillosa 🙂
  Hasta luego P ♥

  1. Hola P.. Jag knäpper o knäpper.. Men det är svårt att få in det du ser själv på plats irl..men ibland blir det ok.. 🙂 syns..

 3. Vad bra och roligt att kombinera motion och nöje. Antar att cyklandet är ett nöje och de fina utsikterna gör det ju ännu bättre. Gillade särskilt den med cykeln och utsikten. Vi cyklar ju i långsam takt med en del stopp men vyer och dofter tar vi in.
  Njut och ha det fortsatt bra.

  1. Cykla är ett nöje o ett jäkla slit:) nädå.. Bara roligt..jag fortsätter njuta o cykla. Ha det så gott Ditte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close