Tisdag i Torrevieja

 

Bild

Ja vad har jag gjort idag då? Jo! Cyklat 🙂 tog mig en tur runt sjön igen fast från det andra hållet..blåste som sjutton emellanåt..men soligt och fint var det ändå under turen..

Bild

Sen var jag så trött och hungrig så jag duschade och gick över till Pirat och tog mig en bit mat.. Jag tror jag måste kolla upp dom andra restaurangerna som ligger bredvid.. Dom ser faktiskt mycket fräschare ut..lite nya tag där tror jag..image
Men just då så orkade jag inte tänka på nått annat än att få i mig lite mat på första bästa..nu har vi ju wifi hemma så nu behöver vi inte alltid häcka på Pirat..image
Vet att soptunnan legat ute på bild förut någonstans men jag tycker den är rätt så frän..bra där Torrevieja:)efter mat och lite vila..så knatade jag in mot stan och besök hos Abaco.. Alltid lika trevliga på detta ställe..Nu får vi hoppas på att dom fixar till en överklagan till skattemyndigheten också så vi slipper punga ut med extra dineros 🙂
image

Efter abacomötet så träffades vi några stycken torrefans på keepers bar nere på Paseon.. Alltid lika trevligt att träffa våra nyfunna vänner här nere och idag så fick jag träffa på flera Torrevieja fans..Ami och Patrick från Helsingborg..

Annons

6 reaktioner till “Tisdag i Torrevieja

 1. God morgon!
  Tack för att du frågade om vi också ville komma och fika. Det är alltid lika kul att träffa ”likasinnade”. Vi fattade inte att du skulle GÅ hem, du hade ju kunnat åka med oss. Men du är ju så hurtig så du föredrar väl nyttigheten med att gå🚶framför bekvämligheten med att åka bil 🚗 ha, ha…
  Vi ses!
  rocio

  1. Trevligt att ni också kunde komma till oss andra likasinnade 🙂 torrefans! Trevligt.. Hmm, jag tänkte inte heller på detta med bilen? Men tog långa kliv så d gick rätt fort hem 🙂 tack ändå…

 2. Hej Matte!
  ”Glaskrossen” var jag nog först med på min blogg 🙂 Sen kom Ama…tror jag. Få se om hon protesterar 🙂 Den var fullständigt nymålad då och hade papper under på backen 🙂
  Tack för i går! Jättetrevligt!
  Kram P ♥

 3. Vet att jag sett den förut..men inte utåt mig till? Trevlig träff igår 🙂 ha det..

 4. God middag!
  Kul att få träffa dig ”live” igår och även Rocio och Hasse som vi heller inte har träffat tidigare 🙂
  Och särskilt kul när vi har Torrevieja gemensamt 🙂
  Hoppas du kom hem ordentligt, trots blåsten!
  Ha det bra!
  Ami och Patrik!

  1. Buenas tardes 🙂 ja det var trevligt att träffas, och alla är vi ju torrefans 🙂 jodå..nemas problemas med att komma hem.. Ha det så bra nu..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close