Torsdag..

image
Precis söder om oss så har dom börjat att bygga ett köpcentra av nått slag, då finns det pengar i detta land ändå? Kanske ekonomin vänder…bra att det byggs där..kanske dom börjar med strandpromenaden mot Cala Ferris snart då 🙂
image
Färden gick upp mot Los Balcones, vidare mot SAN Miguel, längs med kanalen och CV 95 till Vistabella, där jag svänger av så jag kommer runt dammen.. Precis där man svänger av så har dom gjort ett riktigt STOPP av en väg..inte nog att det är skyltat stopp, dom har satt ett räcke där också..Det kallar jag stoppanordning!
image
Efter Torremondo så svängde jag av mot Pilar de horada, nu blev det lite brantare.. Efter några km svängde jag av igen vid Casa de Rebate..mot SAN Miguel..nu blev det ändå brantare 🙂 fin väg och serpentiner..härligt för en cykelnörd!
image
Nästan ända uppe på toppen så hittade jag på denna golfbana, kan det vara en privat golfbana månntro? Såg inga människor och stängt verkade det vara vid grinden in…cyklade vidare en bit uppför..sen blev det nerför mot san Miguel igen..tog mig samma väg efter kanalen mot ciudad Quesada rondellen och vidare ner efter järnvägen..
image
Efter cykeltur så blev det fika och chill på balkongen..sedan tog jag cykeln söderöver igen för lite inspektion av dom nya höghusen i Punta Prima.. Jodå! Bygget går framåt..eller uppåt om nu så vill..
image
Sedan blev det inspektion av wienersnitslarna i P P.. Jodå..dom var stora! Och goda 🙂 detta i gott sällskap av Hasse och Britta, trevlig avslutning på torsdagen.. Tur det är nerförsbacke ner mot El Paraiso..
image

Annons

8 reaktioner till “Torsdag..

 1. Vilken rejäl cykeltur! Jättefina bilder! Däremot såg nybygget i P.P. lite mer spöklikt ut, men det ordnar väl till sig om ett par år….
  Förstår att det smakade med en rejäl wienersnitzel efter din cykling, men för min del blir jag mätt bara av att titta. Men har å andra sidan bara gått 6 km idag….
  Ha det fortsatt bra!

  1. Hola Ditte.. Bygget fortskrider och nu byggs det precis bortanför oss också 🙂 maten var god men tom jag stånkade innan jag fått i mig allt..ha det så gott..

 2. Hola Matte!
  Jaha det är din mobilkamera som gör så fina bilder…Är det en Samsung S4? En som aldrig frågat förr 🙂 S5 finns inte än va? Måste köpa en sån innan demensen slår till 🙂
  Kram P ♥

  1. Hola P.. Vill ju påstå att det är jag som gör dom vackra 🙂 haha.. Jodå..det är min gamla telefon som får hänga med..det är en ”Ajpone”..iPhone 3.. Tror jag? Eller fyra? S5 finns nog ja! Går att spela in på den också 🙂

 3. Vilken cykeltur! Jag har en minicykel i förrådet. Tror inte jag använt den sen 1994. Ställer nog den vid soptunnorna framöver. Enorm wienerschnitzel , tror inte jag skulle få i mig hela den köttbiten.
  Kram/A-K

  1. Hola AK..dags att plocka fram den nu då:) det var riktigt stora köttbitar..men jag kämpade på! Ha det så gott AK..

 4. Hej!
  Dom där omtalade 10- våningshusen stiger mot himlen i oerhörd takt. Det är full fart nästan dygnet runt, även på helger! När jag är i Sverige kollar jag vädret på TM:s ( byggaren) hemsidas webkamera. Husen ligger ju alldeles nedanför oss och där ser man det det RIKTIGA vädret (utom temp. förstås) och inte det väder som meteorologerna säger att det är.
  rocio

  1. Hola Rocio.. Men visst går det fort! När beräknas dom vara klara? Den webb kameran syns på Yr.no om man söker på Torrevieja..det är deras kamera som visar bygget och vädret..ha det..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close