Fredag i Torrevieja..

image
Började dagen med en rejäl Coltingpannkaka.. Mosad banan och ägg, lite sylt o pricken över i’et skulle ha vart grädde..men sånt hade jag inte..image
Tog mig återigen en tur runt Rebate via SAN Miguel..trevliga vägar och vädret var helt ok..backigt så fick plocka av mig lite uppför och på med dom igen nerför..
imageimage
Färden gick förbi den tydligen privata golfbanan igen och idag så såg jag den fina restaurangen ”Rebata” får äta där någon gång..sen bar det utför…längst bort i horisonten ser man den blåa La Mata sjön..
image
image
Väl nere vid kanalen igen så mötte jag detta gäng av cyklister, kanske någon gång om jag får möjlighet att bo här en längre tid..kanske kan jag få åka med dom då 🙂 SAN Miguel de salinas är en backig by..
image
Efter dusch så travade jag iväg norrut, köpte några extra nycklar, och tänkte mig in till elfirman Espinosa för att köpa nytt lock till elcentralen..men vad? Naturligtvis så glömmer jag bort att allt stängs mellan 2-5 i spansklandet..hmm gick ner till Alinghi för att få i mig lite mat, spaghetti bolognese blev det..men inget jag blev imponerad av! Sen orkade jag inte vänta till 5 så då blev det promenad hemåt igen..

Annons

2 reaktioner till “Fredag i Torrevieja..

  1. Perra / Pedro de Suecia 28 mars, 2014 — 21:36

    Tjena Matte, snygga bilder och trevlig läsning:) Preciosa tipsade mig om att du var bloggare, jag kom bara ihåg dig som ”rommare” på bussen från flygplatsen som vi ”ropade bak”:p:) Lev väl och cykla in till Cura så klämmer vi ett par törstsläckare!!!

  2. Haha..ja du Pedro 🙂 och rommen du bjöd på trodde jag va whiskey 🙂 så insatt var jag! Du får följa med på en tur på cykel så ska du få åka..:) otroliga vyer man cyklar förbi..det går ju fort:) men man får stilla sig ibland! Ha det..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close