Söndag i Torrevieja..

image
Hola! Var seg idag men tog mig en kort tur på 4 mil..såg ut att ha kommit lite regn bitvis faktiskt! Kan inte vara fel med några droppar regn..om man nu tänker på jorden och grödan i spansklandet..ser ganska tomt ut i vattenreservoarerna som jag cyklar förbi…
image
Solen tittade fram efter lunch..så det blev en macka på balkongen i väntan på att tvättmaskinen skulle bli klar..kom lite moln efter ett tag ändå..men va gör det? Nada! Varmt är det ändå! Idag är det första dagen på sommartiden och tydligen är det då som spanjorerna plockar fram utemöblerna och ställer iordning för utesittande om dagar och kvällar..nu blir det livat hos grannen :).. Inte så farligt ändå, lite mysigt..
image
Får nypa mig själv i skinnet när jag ligger i solen på balkongen i Spanien! I vår alldeles egen fina lägenhet och balkong…drickandes lite kaffe och lyssnar på Pink Floyd på Spotify.. Soft! En dröm som gått i uppfyllelse och jag är så tacksam för den möjligheten..
image
Nu är cykeln undanstoppad för denna gång, jag ska nog fnula på om jag ska ta ner min gamla bianchi ändå..lite skönare att susa fram på en racer..image
Kitesurfarna hade guld dagar nu i blåsten..såg roligt ut.. Tog mig en burgare inne i stan och gick sedan ut på piren..ett måste vid varje torre besök! image
Hemåt igen och ladda för sista dagen i El Paraiso..hoppas solen lyser i morgon så ska bara ligga o slappa i väntan på städning o hemfärd..ska ju upp mitt i natten för resa in till El Altet..
image

Annons

6 reaktioner till “Söndag i Torrevieja..

 1. Känner med Dig när jag ser bilden på den undanstoppade cykeln och solstolen! Fy så hemst det är att åka från paradiset .
  Kram/A-K

 2. Hola AK..ja det är ju för hemskt:) lite såna där i-lands problem jag har! Och så har du haft det i så många år..hit o så hem..hit o så hem 🙂 ha det så gott o hoppas vi träffas nere i torre igen..Mats

 3. Hola Mats!
  Ja det kommer alltid en sista hemresedag när man jobbar 😦 Men också en första dag nästa gång .)
  Ha en bra hemresa trots denna hemska restid 🙂 Men du är ju ung och stark 😀
  Kram P ♥

  1. Hola P..ung o stark? Ja allt är ju relativt 🙂 tillbaka till verkligheten igen..! Hoppas det löser sig för er..kram

 4. Låter som ännu en bra dag….Och det är ju därför man vill tillbaka eller helst stanna kvar. Bra att du hittat plats för cyklen för att ha en egen är ju klart bättre än att hyra. Åker du norwegian så tar de 350 sek för cyklen, enkel resa.
  Nu räknar vi dagarna, men å andra sidan har det varit fina vårdagar här hemma så det går ingen nöd på oss. Tvärtom! Men visst längtar vi….
  Trevlig hemresa!

  1. Har haft en toppen tid här nere:) hem o träffa nära o kära igen! O jobba lite 🙂 350kr var inte mycket för en cykel? Ha det så gott..hörs o syns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close