Lunes..i Torrevieja

Idag har jag vandrat i solen som en osalig..men dock en njutande ande..försökt att ta in och njuta av allt så mycket det bara går 🙂 Jag vill inte åka hem..jag vill åka hem..jag vill inte åka hem..jag vill åka hem..tankarna flyger genom huvudet..jag vandrade i lugnt mak förbi La Veleta..Mar Azul..Lo Ferris..Punta Prima..jag tycker det är den vackraste kuststräckan att vandra på invid havet..Visst! Det är vackert att promenera nere vid Paseon och stränderna vid centrum också.. men det vilda och naturliga hoppas jag får vara fortsatt vilt förbi oss och söderöver..ett bra tag till..Nu är det bara väntans tider som gäller..hem o ladda för nästa resa ner till El Paraiso..

image

image

image

image

Annons

8 reaktioner till “Lunes..i Torrevieja

 1. Hej Mats!
  Fina bilder att ha på näthinnan tills nästa resa söderöver. Det går lätt att jobba när man har Torrevieja att se fram emot, eller hur? Så minns jag att det var när jag jobbade.
  Ha en trevlig resa!
  Hälsningar
  Britta (och Hasse)

 2. Hola! Jo så är det allt..riktigt kul att se framåt ibland och planera för kommande färder söderöver..ha det så gott nu i värmen och tack för skjuts och sällskap..Mats

 3. Hej ramlade in här på er blogg, så kul att läsa. Imorgon åker vi ner och ska betala och ordna med lagfart mm, ”Vår” lägenhet ligger bara ett stenkast från er har jag förstått, (nära poolen). Blev genast förtjusta i denna delen av Torrevieja. Tack för trevlig och underhållande läsning Från en ”nästan” granne i El paraiso.

  1. Hola..så trevligt att få grannar från Sverige 🙂 ok men i vår förening? eller i föreningen bredvid..vi bor i El Paraiso 2.. Spännande att fixa med allt..vi kanske hörs o syns någon gång där nere:) hoppas att allt ordnar sig med papper och myndigheter.. Jag hämtade ut lagfarten nu i veckan, tog ca 6 månader att den skulle bli klar..Men själva affären gjordes upp i sept, vi var ner o skrev på papper i okt förra året, hämtade nycklar mm..ha det så bra och stort grattis! Mats o Marie Louise

 4. Önskar Dig en bra hemresa mitt i natten. Vilka fina bilder som du påstår att ha tagit från en IPhone 3! Har en sån i Torre, men inte får jag så klara och fina bilder !
  Kram/A-K

  1. Hola AK..hmm kanske det är en 4 i alla fall..jag har köpt en ny när alla andra köper dom allra nyaste.. Nu är det väl uppe på 5-6 nånting? Funkar ok ändå men skulle nog vilja ha en som man kan blända och mixtra med..en liten ändå!
   Resan gick bra..men inte är det kul att åka mitt i natten..o inte sov jag nått värst heller..men nu så är jag hemma igen 🙂 hörs o syn AK

 5. Tack för härliga bilder och rapporter från Torre. Vi tycker också om din kuststräcka men jag är även svag för att vandra längs havet norrut i La Mata. Så bra att kunna välja. Paseon gillar jag också. Bara att slå sig ner fram på kvällskvisten och titta på folk. Mycket som lockar.
  Nu laddar vi för nerresa. Men vi åker inte nattetid. Tror vi stannar hela april. Har inte bokat hemresa och skönast att se vad vi känner för…Du vet det här pensionärslivet är stressande…(fniss)
  Hoppas vi snart ses i vårt sommarstugeområde,
  Ha det gott!

  1. Hola Ditte.. jo så är det att det finns flera olika pärlor som man kan välja att vandra på, eller bara sitta och njuta av..skönt är ju det 🙂 Ja ni har ju det för stressigt..hit o dit..O ett alldeles underbart liv..:) Nä fy att kliva upp o ta taxi kl 4, inget roligt..vi hörs o syns..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close