Tisdag i Kungsgården..

image

Ja men så kom då den dagen..då man får packa ihop och dra hemåt igen..men det är då en jäkla tid att åka på! Taxibilen hämtade mig fyra.. Vi hade en trevlig resa med samtal och skratt åt våra försök till konversation..dock på engelska.. Flyget gick bra men var så trött så jag visste inte hur jag skulle bete mig för att vila, är ju inte lätt att sova på ett plan!
image
Väl hemma, blev jag hämtad av min dotter och lillgrodan Signe på Arlanda, bara det gör ju att resan hem känns ok! Blev lite samvaro, mat och gos innan jag drog mig hemöver mot Kungsgården..spelade musik på hög volym och drog ner värmen för att orka Hålla mig vaken..gick bra trots grus i ögonen..
image
Nu är det annat som står på agendan och spansklandet får ligga till sig lite..drömmar, tankar och idéer får byggas upp under tiden, mycket som händer i April..:) I väntan på ny resa får foton kanske gås igenom? och kanske en dag får jag någon rätsida på hur dom ska hanteras o var dom ska förvaras..image

Annons

5 reaktioner till “Tisdag i Kungsgården..

 1. Hej!
  Så var du ”hemma” igen till slit och släp. Stånk och stön så trist. Men det kommer andra tider framöver. Fast det är inte så tokigt att vara hemmavid heller. Ni som har så stor familj att kunna umgås med. Du kan ju säga åt M-L att slå en signal när hon kommer ner och ”Zeniaboulevard-tarmen” ger sig tillkänna, så kan vi ta en tur dit. Eller när det börjar bli för stojigt med ungdomarna.
  Ha det bra!
  rocio

  1. Hola Rocio.. jomen! hemma igen..härligt ändå att få träffa mina nära o kära igen 🙂 som sagt, blir några födelsekalas i april..Jorå ..ska säga åt henne 🙂 Ni får ha det så bra där i värmen britta..här var det 7grader kallt inatt…burr..hälsa hasse..

  2. Tack snälla för erbjudandet… det skulle vara roligt att få åka med till LaZenia någon av dagarna<3 Är lite nervös hur ungdomarna kommer att sköta sig… förmodligen kommer allt gå bra… men att snacka med någon vuxen någon gång under veckan. Kram hörs

 2. Att resa i denna arla morgonstund är ju jobbigt….Men tur du är ung och pigg. Och komforten på planen är ju inte på topp….Milt sagt!
  Skönt att du blev hämtad och ompysslad innan turen hem till Kungsgården. Och förstår att du nu ligger i för planerandet av nästa resa ner….
  Ha det gott!

  1. Hola Ditte..Jo visst är det så 🙂 UNG o PIGG.. känns skönt att höra..riktigt skönt att få bli hämtad på arlanda.. ha det så bra..hälsa bosse..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close