Söndag..

image
Helgen har dominerats med dop av lillgrodan Signe..med smaskiga tårtor i långa rader..gjorda av min dotter Malin..släkt och vänner försåg sig rejält 🙂
image
Huvudpersonen själv ”lillgrodan” Signe hon tog allt med ro och tittade sig storögt omkring på allt som händer..
image
Efter dop ceremoni och mat i magen, ny blöja och nya kläder får man ta sig lite friheter med att stöka till mammas frisyr..
image
Kyrkan ligger väldigt högt och fint med utsikt över edsvikens skimrande vatten..sen bar det iväg hemåt igen och ut mot lugnet i Långängarna igen.. Men nu är vi på’t igen och jobb som hägrar några dagar innan lite påskledighet..i morgon ska det inhandlas en trisslott 🙂 sen så!

Annons

7 reaktioner till “Söndag..

 1. Vad mysigt med dop! Påminner om det liv som ligger framför…Härliga bilder! Här njuter vi för fullt av tillvaron, men en trisslott plus vinst vore välkommet.

  1. Hej Ditte, ja det var så fint! Förstår att ni njuter i värmen och allt! Som händer där nere nu i påsktider..skulle vart kul att vara där 🙂 spelar aldrig nått annat så det blir en trisslott ibland.. Ha det gott

 2. Hej! Fina bilder, roligt att se! Ditt barnbarn är 14 dgr äldre än mitt. Jag längtar ständigt efter den lilla och har sån tur att de kommer på Umeå-besök, veckan innan jag far till Torre! 🙂 Väl där ska jag skaffa Resesäng o barnmatstol.

  1. Hej Tina, jo kommer ihåg hur du väntade.. Roligt med dom små! När far ni ner? Kommer dom efter ner sedan då? Ha det så bra där uppe i norr..Mats

 3. Jag o väninna far en vecka 7/5. Sedan hem o jobba tills den 25/6. Då far jag med dotter m familj och det blir min man(vi gifter oss snart!)som får komma efter, när hans semester börjar.

  1. Ok..härligt! Min fru med tonåringar åker om några dagar, Sen ska vi åka ner några veckor i sommar..våra barn har bokat in sig i olika omgångar också 🙂 så det är lite pyssel..lycka till med giftermålet..

   1. Tack Mats! det blir en låg budget variant med rådhus och billiga ringar! Tills vi är rika 😉 och bor i Torre, då kanske man kan kosta på med tjusiga ringar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close