16/4.. Onsdag.. 30 års kalas..

image… Och då fyller min äldsta son 30 år! Var tog tiden vägen? Och återigen så fixade Malin tårtorna..smaskiga som bara den! Tårtorna skall förevigas innan kniven skär i dom..image
Lillebror går ju och utbildar sig till ??? Va var det nu då…tränings och kost rådgivare..pt.. Och nu skall det övas och fixas med våra hållningar? Storebror får sig en genomgång på sin 30 årsdag 🙂
image
Ahh..Torrevieja, solen och lata härliga dagar..snart drar frugan iväg 🙂 jag får hålla ställningarna här hemma.. I några veckor till…
image
Jag blir alltid fundersam över olika religioner? Vad menas med alla olika spektakel som det för med sig? Om man inte visste att detta var en kyrklig anordning så kunde man tro det var nått ku klux klan möte? Men tydligen är det en del i påskfirandet där nere i Torrevieja?
image
Lillgrodan har provat ryggan och den ser väl ut att passa? Kanske hon får växa till sig lite till innan det blir dags för att gå på hajk..kanske vi kan åka upp till den så kallade gammelstugan och upptäcka naturen..så lugnt och skönt där uppe
image

Annons

4 reaktioner till “16/4.. Onsdag.. 30 års kalas..

 1. I morgon skall vi ut och titta på processionen där masker och ”strutar” förekommer. Spännande!
  Du har ju något att längta till i alla fall. Ja, flera saker; ta med Signe på hajk, resa till Torre, se barnen bli ännu äldre, äta god mat och komplettera med tårtor och njuta av livets goda…Visst är det ett bra liv?
  Torrehälsningar från både Bosse och mig till er båda.

  1. Hola Ditte, kul att få se detta påskfirande irl… Vi sitter här i lugn o ro och äter våra ägg 🙂 härligt är det och nu har ju värmen kommit till Kungsgården också! Ha det så bra..

 2. Hej!
  Är Malin konditor? Hon får till så proffsiga bakverk på alla bilder 🎂🍰🍩.
  Jo, här firas det påsk till höger och vänster, och varenda lgh. tycks vara fylld till bristningsgränsen av spanska påskfirare, och varenda parkeringsmöjlighet fylld med deras bilar. Trångt är bara förnamnet…
  Ha en Glad fortsättning på Påsken!
  rocio

  1. Hola Rocio.. Skulle vart kul att se detta ”spektakel” irl… Men det hinns väl med i sinom tid.. Kul att få se om vårt område ser ut på ett annat sätt nu, kanske nenna hinner med att se lite folk innan jalusierna dras för igen och påskfirarna åker hem igen! Malin är inte konditor, utb på restaurangskolan men sen jobbat på kafé i sandviken..tycker det är roligt att fixa till tårtor och sånt 🙂 hon ska försöka starta eget kafé nu..så hon har mycket att stå i..affärsplaner o annat..törs ni ut på vägarna nu med så mycket spanjorer i farten? Vi hörs o syns// Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close