Måndag på väg!

Kändes som en lång resa från dörr till dörr. Startade i Kungsgården kl. 8.30 och anlände till El Paraiso kl. 19.30. Perfekt att åka buss från Alicante till Torre, synd bara att vi fick vänta i ett par timmar på flygplatsen. Vi missade precis kl.16 bussen! Mig gjorde det inte så mycket men ungdomarna var otåliga att komma fram till lägenheten.

Bild

 

 

 

Sonen Filip till vänster, Eddie och Fredrik tyckte att det fungerade alldeles utmärkt att flyga med Ryan trots att de hade sina tvivel 🙂

Bild

 

Så här bra blev det när vi bäddade ut bäddsoffan i extrarummet. Sängen känns mycket hård så vi får väl se vad grabbarna säger imorgon.

Bild

Älskade maken införskaffade en uppblåsbar extrasäng sist han var här. Här innanför ytterdörren får sonen sova då han väger minst av grabbarna:) De var lite rädda att luften pyser ur under natten! Det tror inte jag… verkar vara en alldeles utmärkt kvalitet på denna madrass:-)

Jaha… nu gick det inte att infoga några fler bilder!!! VafföDåDa? Kanske ska jag gå och lägga mig?! Kl. 22.47 är det läggdags för mig. Undrar bara när grabbarna kommer hem.

Annons

8 reaktioner till “Måndag på väg!

 1. Hola😍 härligt att få se lite bilder från El Paraiso😄 gumman! Hoppas du får sova lugnt o fint hela natten 😳 Buena noches nenna

 2. Trevligt att ni är här! Kanske syns vi i trakterna per cykel. Och dessa uppblåsbara madrasser brukar vara jättebra. Och annars vaknar nog den sovande och får pumpa på….
  Önskar er en fin vecka! Och soligt är det…

  1. Sååå underbart det är att komma ner hit. Jag har fått äran att sköta bloggen nu nät vi är här nere i spansklandet.

 3. ¡Bienvenidos a El Paraiso ! Lång resa!! Jag hade nog tagit taxi, varit i lgh på 45 min 🙂 Men jag har inget tålamod 🙂 Ja det ser ut att bli väldigt bra väder hela veckan! Tur ni har!
  Vi ses snart har vi ju bestämt 🙂 Säg åt killarna att vara försiktiga när dom går över stora vägen!
  Ja du ser hur man ät 🙂
  Kram P ♥

  1. Hahaha…ja ät också 🙂 P ♥

 4. Jo det tog ju sina timmar att komma fram. När vi kom på bussen så hade den svårt att ta sig ut från flygplatsen… fick sitta i kö en kvart, vilket medförde att vi var försenade till Torre.
  Hi hi… jag är en också en hönsmamma. Jag tycker att de verkar trivas med en moders omtänksamhet 😉 Jag har redan varnat dem för vägen… vet du vem eller hur det gick till när olyckan var framme här utanför?

  1. Hej!
   Nej jag vet inte hur den gick till. Men ”De Gröna” ett parti här i Torre har tjatat på
   dom ”mörkblå” att sätta upp trafikljus där också…Dom som finns längre bort går ingen till i ert område verkar det som…inte vi heller 🙂

   Kram P ♥

 5. Hej Marie! Kul att du bloggar från Torre! När man inte r där slukar man alla bloggar därifrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close