Onsdag och ett besök på Jysk

Helt otroligt vad bra jag sover här… trots stenhårda sängar! Kanske är det just därför jag sover så bra! Klockan var nog 10 innan jag klev ur sängen och gick ner till Dial för att köpa lite färskt bröd till frukosten. När jag kom hem hem igen så slamrade jag rejält så att ungdomarna skulle vakna:-)

Inatt var de inte hemma förrän vid 2! Hann vakna till ett par gånger och fick ringa till slut… jo,då de var på väg hem från piren. De har promenerat in varje dag… bra motion för de annars sås stillasittande grabbarna.

Tog min nyinköpta cykel och drog iväg till Jysk i morse för att kolla lite. Man känner igen sig från Jysk hemma… en stor skillnad är den högljudda personalen och musiken som kan få många kunder att vända i dörren. Personalen skrattade och skrek till varandra… helt olikt Sverige… och det var lika förra gången jag var in här på Jysk. Hur som helst så inhandlade jag ett badlakan och ett underlakan och skyndade därifrån.

image
Cykeln verkar skaplig… jag säger skaplig då jag redan vid Mar Azul fick stanna och fixa med kedjan som inte ville hitta någon ny växel. Efter den fixningen så funkade den perfekt. Jag antar att den är värd sina 129€. I vilket fall så tjänar jag in kostnaden ganska snabbt då det kostade 50€/vecka att hyra en cykel… Och man var dessutom tvungen att ersätta cykeln om den blev stulen! Ingen försäkring som täckte detta inte! Enligt uthyraren så stjäls det massor av cyklar här i Torre och speciellt många uppe vid Carrefour.

Apropå Carrefour... det finns att välja på!
Apropå Carrefour… det finns att välja på!
Men endast det bästa duger väl åt dig, Crille!
Men endast det bästa duger väl åt dig, Crille!

Ungdomarna tog en sen siesta… vaknade vid 18.30. Därefter var det dags för gammelmor att lyssna på massor av musik! Jag som älskar tystnaden. Jo, jag gick ut :-/ Gick och shoppade lite kläder här på Rodriges. Det finns en liten butik där det finns billiga kläder här ute på streetan:-)

image
Så blir jag ensam igen… Stackars mig? Inte då! Jag njuter av lugnet:-) och ser fram emot bloggträffen imorgon som P har fixat 🙂

Annons

6 reaktioner till “Onsdag och ett besök på Jysk

 1. Skönt med cykel! Och det lönar sig ju med tanke på det hutlösa hyrpriset.
  Förstår dig så väl att du köpte en. Har en liknande, en City 40 och är jättenöjd. Service efter en månad ingick också, plus en garanti på fem år.
  Jysk gick vi ju till i höstas, men då fanns inget av det vi tänkt oss så vi gick hem med tomma händer. En bra bit att gå…
  Vid Carre låser vi alltid fast cyklarna i cykelstället, för säkerhets skull. SEr att andra också gör det.
  Förstår att du njuter av att ha huset för dig själv då och då och även skönt att ta sig en tur på egen hand för lite shopping. Inga problem att få dagarna att gå…
  Vi ses i morgon!
  Ha det gott!

  1. Försäljaren jag hade talade inte eng.. och jag kan inte spanska så jag har ingen aning om garanti eller nån service… Tror du att det är likadant för min billiga cykel?
   See you!

 2. God morgon!
  Känner igen detta med unga killar i huset. Min son och kompisar var väl ca 13-14 år när vi började åka till Torre. Fy vilken oro innan de kom hem! På den tiden fanns det inga mobiltelefoner heller!
  Ha det gott! Skulle gärna velat vara med på bloggträffen idag.
  Kram/A-K

  1. Hej AK! Jo tack och lov för mobiler! En moders oro lugnar sig direkt av sin tonårings grymtning:-)!
   Vi kanske ses i sommar! Kram

   1. Jag är nere mellan 9-29/5, sedan blir det i september för min del. Reser fr Västerås om 2 veckor. Får göra som ni gjorde, vänta på bussen lite över en timma.

 3. Hej M-L!
  Be Mats om tel.nr till oss om du inte har det redan. Vi har varit bortresta sedan i tisdagsmorse, och kom hem för en 1/2 timme sedan. Annars ringer jag till dig om jag hittar igen ert tel.nummer.
  Vi hörs!
  rocio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close