Ordningen återställd…

Bloggandet har skötts av frun nere i spansklandet, har varit riktigt roligt att se fram emot hennes bravader nere i torre, hon tar det nog lite lugnare än mig där nere?… jag ska ju ut o flänga mest hela tiden? Frugan fick välbehövlig vila och avkoppling som hon så längtat efter 🙂 hoppas jag ändå? Trots lite oro och väntan på ungdomarna under nätterna..
…själv har jag jobbat och slitit..överdriver lite! Ganska mycket beroende på vad man menar med att jobba…Men ändå..
image
Kallt som sjutton har det varit i huset på kvällar och nätter… detta trots värmen som har belägrat Sverige under veckan..kallt om nätterna, så det blev att gå ut och skrapa ihop lite ved o brädbitar en kväll så jag fick lite värme…
image
Men nu har ju min kära värmekälla kommit hem..var ska sleven vara om inte i grytan?… så jag eldar inte något mera nu 🙂 vi får värma oss själva hade jag tänkt ut:) Och kylan ska ju vältra in över oss här i Norden..!
image
Ungdomarna som var med längtade hem till mjuka sängar och sina datorer…o kanske dom slaggat in redan, tror inte dom fick så mycket sömn i går kväll…
Lilla Tove med mor kom ut en liten sväng och hälsade på mormor innan John blund kommer…jag fick ett härligt kort från min go groda Signe när hon gör någonting som det var väldigt längesedan jag kunde göra…om jag någonsin kunnat? Stel som ett kylskåp..d är jag d!
image
På väg till nästa besök hos barnbarn så träffade vi på en skock fårskallar som antagligen skulle byta jaktmarker på grönt gräs..imageimage

Annons

2 reaktioner till “Ordningen återställd…

 1. Skönt att bara ta det lugnt också i Torrevieja. Bra att det finns alternativ för alla åldrar, aktiv som mer passiv o.s.v. En klar fördel….
  Skönt att ha två ställen att trivas på och nu är ju ordningen återställd hemma.
  Och visst är det mysigt med barnbarn?
  Härliga bilder!
  Ha det gott!

 2. Vilka fina bilder! Ser känslan i den sista! Mysig träff med ett barnbarn och en avundsjuk hund bredvid.
  Ha det gott och kram/A-K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close