Vår helg…

Jag gillar höjder och vill gärna uppåt vad det nu beror på.. Men vete sjutton om jag skulle vilja sitta där han sitter, men om jag nu kom dit så tror jag inte jag skulle komma därifrån? Känns som om jag dras ner över kanten bara av att titta på bilden 🙂
…efter slit o grubbel över nya arbetsformer eller inte.. Så åkte vi ut till vårt guldställe i Långängarna, Årsunda för att hämta lite energi.. Blev en liten promenad ner till Ottnaren under fredags kvällen..
idag så blev det en längre tur runt årsunda och inbyte av trisslotter.. Efter fredags skrapet 🙂 Nu jäklar ska vi skrapa fram miljonerna..! Blev en mil’s promenad innan vi var hemma i stugan igen.. Skönt var det!
Under em plockade vi ihop i stugan för barnvakteri stod på schemat.. Barnbarn ”Tove” inhämtades och jag satt mig på trainern för 40 minuters trampande, sen bastu på det! En härlig fredag och lördag, nu återstår bara resten..söndag, måndag, tisdag, onsdag osv osv osv……… 🙂
image

image

image

image

image

Annons

6 reaktioner till “Vår helg…

 1. Skönt med lite avkoppling! Och att sikta mot höjderna tror jag är bra. Kan förstå att du vill uppåt. Men till vad? Har funderat mycket på det….
  Jag skulle nog kunna sitta där på klippan, med pirr i magen och sedan rulla mig bort därifrån. Men läskigt skulle det vara och en klar utmaning.
  Härliga vårbilder som du delar med dig av.
  Hälsningar till er båda och ha det gott.

 2. Hola Ditte, vet inte om jag sagt det förut men läste en bra bok en gång om att hitta sitt eget berg att bestiga… Tror vi människor behöver våra berg att bestiga, det är bara det att vi har olika berg att bestiga och inget berg är sämre eller bättre än något annat… Boken var bra! Vilken otrolig tur vi har som kan åka ut till olika utflyktsmål.. Bara med det lilla orosmomentet att fundera ut vilken slags mat vi skall äta i kväll… Tål att tänka på…ha det så bra!

 3. Hej Mats!
  Usch vad läskigt med den höjden…törs inte titta knappt 🙂
  Ja ni har det bra men ni skulle slippa jobba 🙂 Onödigt 😀
  Kram P ♥

  1. Hola P.. Jo nog skulle jag vid det här laget uppskatta om jag hade möjlighet, valfrihet att styra lite mer över min tid ändå 🙂 skulle vara trevligt! Ha det så bra i värmen, solen skiner här men är kallt ändå..

 4. God morgon!
  Ja, det var en vacker och fridfull plats att sitta på i lugn och ro och fundera. NOT!!! 🙀🙈😱 Bilden påminner mig om en bild av mig, som min bror fejkat, sittande längst ut på en gren. Den mailade jag till vänner och bekanta, med många blandade svarsmail i retur.
  rocio

 5. Hola Rocio, tror inte jag skulle komma särskilt långt ut på den Klippan heller…står nog några meter in jag 🙂 Predikstolen i Norge skulle ha varit nått att krypa ut på och titta ner över kanten, den ser lite robustare ut än denna klippa! Ha det så gott, vi hörs o syns…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close