Torsdag..

Idag var en grå dag, regn o rusk.. Desto roligare att få se solen efter några sådana dagar😄 inte sjutton kan man cykla ute i sånt väder! Tog mig till badhuset för lite träning, sedan bastu på relaxen.. Inte helt fel😛

Nu ska jag jobba ett dygn till sedan så hoppas jag att mitt impuls köp levererar..alltså biljetten till torre…😜 Norsken ”Norwegian” har ju gått ut i strejk på vissa linjer så vem vet? Kanske jag blir hemma i survädret😪 Men jag håller alla tummar och tår för att det rullar på som vanligt..😎

Annars då? Jo vi får bita i gräset och acceptera den nya jourbilagan.. Ingen har informerat oss om hur det kommer att fungera, bara ryktesvägar och lösa trådar! Men köra igång på det..det ska vi göra ändå? Trots att vi jobbat som djur för att få till schemat ända fram till september..men inte då!😡😈😖
image
Plockade ut en lite mer noggrannare bild på den kortare turen runt Saltsjön, ca 4 mil..och som säkert någon ser så går det att cykla närmare Saltsjön efter Los Montesinos, väg 943-942 och ner mot torre igen, förbi sjukhuset och N-332..rekommenderar verkligen denna tur..man cyklar 90% bilfritt utefter odlingar och vattenkanaler..
image
Roligt var det att min yngsta son fick sin legitimation som utbildad PT, personlig tränare!💪Nu kör han vidare med kost delen och nått mera som inte pappa har koll på😁 Mattias står längst upp till höger😘
image
Saknar lillgrodan Signe..hon växer väl så hon knagar i fogarna som hon äter😄 och som hon äter😳 vill själv och kan själv harmonierar inte så bra just nu😜..😍😍😍😍
image
Förra helgen var frugan😍..mormor😜 och Tove iväg på kosläpp i Storvik..uppskattat av alla, både av vuxna och barn.. En utav korna var ut två ggr förra året och kollade läget lite, sen gick hon in igen😳 dom andra tycker det är toppen att få komma ut.. Korna går in i en maskin alldeles själva och blir tvättade, registrerade, matade och mjölkade..helt automatiskt? Fantastiskt vad dom hittar på😁

Annons

6 reaktioner till “Torsdag..

 1. Regn och rusk är det även här idag. Klart vi kommer iväg med Norsken till sol och värme. Får nog ta och uppdatera mig på lite cykelkartor….Bra förslag hade du, men jag får nog korta av den till hälften. Kul med sonens PT utbildning, kanske blir det Gymnastik och Idrottshögskolan sen. Rekommenderas! Perfekt för denna bransch! Och en härlig utbildning! (Har gått där själv…)
  Kosläpp! Ja , det var länge sen jag var med på det. Men minns det med glädje.
  Ha det gott och kanske ses vi snart.

  1. ..Skönt att höra att vi kommer iväg med norsken😄 tror på dig!! Det ska ju gå att cykla lite kortare som du ser..kanske snedda tillbaka ner mot los Montesinos och gamla järnvägen igen😜 mattias brinner för detta nu o hoppas att det ska bära frukt..men kanske en svår bransch att komma in i..han kanske läser vidare som du säger😳 kul är det i vilket fall…o roliga saker är aldrig fel…hörs o syns

 2. Hola Mats!
  Är du på väg hit? Jag som trodde jag hade stenkoll på alla 🙂
  Grattis till sonen!! Kram P ♥

  1. Hola P, haha.. Jo så är det😜 hittade ett fynd o kunde inte motstå att boka..😄 hoppas ni får det trevligt på resan nu..vi hörs o syns// mats

 3. Håller tummarna för att det inte blir strejk för då kanske vi ses!

  1. Hola AK, ja det får vi hoppas att det funkar med norsken😳 aha.. Så du är nere också😄 trevligt.. Ja men då kanske vi hörs o syns då// Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close