Åter i torrevieja

image
Ja då blev det så att jag tog mig till spansklandet igen, impulsköpet av flygbiljett gick ju bra😜 kunde ju inte låta bli när biljetten kostade 500kr tor? Så jag åkte iväg direkt från jobbet och installerade mig på Arlanda för lite väntan på avgång.. Och tidig som jag är så blev det ganska lång väntan…träffade på Ditte och hennes fina barnbarn på Arlanda som också skulle flyga med samma plan… Jag flög med det nya dreamliner planet och vi tog oss ner utan missöden😳 ganska fint plan och lite mer hightech än på dom andra planen jag flugit …

Det enda som var lite påfrestande var att flyg grannens barnbarn inte ville sitta still och det resulterade i att han skrek i nära tre timmar till och från.. Jobbigt för mamman? Två år var killen och han var nog riktigt övertrött redan innan han satt sig på planet! När vi landade så var killen på ett strålande humör😃 Hur som helst så kom vi på att dom var från sandviken också 😁 så vi hade lite att prata om..

planet var försenat från start och jag sprang som en galning för att hinna med åtta bussen till Torrevieja när vi landat….Klockan var 2 minuter i åtta😳Men va sjutton är utgången? Innan jag hittade den så hade bussen åkt naturligtvis… Som tur var så stod det en bekant figur och väntade där bussen går, Amacasa’s Anders stod där så jag jag frågade snällt om jag fick åka med dom in till torre….och det fick jag😜 tack så otroligt mycket för skjutsen och trevlig pratstund om ditt o datt! Blev sent innan jag hade installerat mig och fått ordning på allt😳 men jag blev körd ända fram till huset så det var skönt.. Hoppas bara att Ama hann se melodifestivalen trots skjuts av mig😁 Tack återigen😄
image

image

image

image

Annons

10 reaktioner till “Åter i torrevieja

 1. Hola! Wow – vad lyxigt att kunna åka ner igen! Själv har jag insett att om semesterdagarna ska räcka hela året får jag vänta till juli nästa gång. Om jag vill kunna åka i höst nån gång och under julen också. 😉

  Ett helt gäng med kändisar på samma plan! Kul!
  Njut av värmen! Buenas!
  //Susan

  1. Hola Susan.. Riktigt lyxigt och det är bäst att ”smida medans järnet är varmt” vem vet hur jag får till det med lediga dagar och semester framöver😳 Världen har onekligen blivit mycket mindre😁 för hundra år sedan kanske man fick va glad om man såg till någon från grannbyn.. Nu reser man 350 mil o springer på än den ena efter den andra😛 Jag har det så bra!😄 hörs o syns// Mats.. Ps..hur går det för Jörgen med träningen? 😄

   1. Det går bra – han hälsar! De körde 10 mil idag han och cykelkompisarna. Men han var kall när han kom hem… Vädret är ingen lek just nu….
    //S

 2. Hej igen!
  Ja, vi har ju redan träffats en gång i dag. Angående att världen är liten…Va maffigt med tv-skärmar i ryggstöden på nya Norwegianplanen. Hur många sådana har dom i sin flotta tro? Tekniken går verkligen framåt i snabb takt numera. Kul!
  rocio

  1. Hola..ja ni blev paff va😳 det var riktigt bra med pekskärmar i ryggstödet..finemang! Hörs o syns😜 mats

 3. Hej!
  Välkommen hit! Otroligt att kunna åka tor flr 500:-!
  Hur länge stannar Du?
  Sitter nu på balkongen och njuter av värmen fortfarande + 22 gr.
  Får se om det kanske blir en bloggträff ! Skulle vara trevligt!
  Vilken tur du hade som träffade på Anders och Ama!
  Ha de gott och kram/A-K

  1. Tackar, härligt att vara här😄 blir en vecka..jo d var otroligt vilket tur jag hade😜 hörs o syns😄 mats

 4. Visst är världen liten och även vi träffade vänner på planet. Skönt att vara här. vi hade ju ingen buss att passa så jag förstår mer än väl att det var skönt att få lift med Ama och Anders. Vi hade ett kvarglömt paket på planet att efterforska och det tog sin tid, men med negativ utgång. Just nu i alla fall. PLanet skulle ju tillbaka och hade bråttom och ingen hann hjälpa oc´ss att hämta paketet. Trist!
  Men nu är vi ju på plats…
  Ha dte gott!

  1. Hola..ja visst är den mindre nu! Hoppas du får tillbaka grejerna..mats

 5. Det var himla trevligt att få sällskap på turen från flygplatsen 🙂 Och ja – jag kom hem i tid. När Anders fick igång tv’n så var det melodi nummer 8 på tur. Varken Skäggiga Damen eller Sanna hade gjort sina framträdanden 🙂 Eftersom jag var lite uppe i varv efter resan så lyckades jag se resten utav spektaklet utan att somna också 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close