Söndag i El Paraiso

Idag tog jag mig en tur efter havet,bort mot Punta Prima och lite till..har jag sagt att jag gillar denna kuststräcka? Jasså det har jag😜 Innan promenaden så släntrade jag över vägen o ner till en utav restaurangerna för un tosdada och un tanque☺️

Vandrade förbi restaurang Nautilus och kollade upp höghus bygget i PP, det fortskrider..snart är det nog klart! jag tog mig en vätskepaus på en av alla dom strandkioskerna som dykt upp sen sist jag var här.. Trevligt!

Jag gick vidare och vem dyker upp😳 efter solbad vid en av alla stränder..Britta och Hasse😄 Trevligt, va förvånad dom såg ut😜 Konstigt egentligen?
Här åker man iväg flera hundra mil…hamnar på ett flygplan bredvid folk från sandviken..missar bussen och hittar på Anders och Ama..promenerar utefter kusten och träffar på Britta o Hasse? Fantastiskt med dessa möten😃 och har världen blivit mindre? 😳
Jag tog mig sedan tillbaka samma väg och konstaterade att bygget av Aldi fortskrider..snart kan vi nog gå dit och handla också! Ska ju va nått liknande Lidl har jag hört.. Handlade lite förnödenheter på Dial Prix och var hem o bytte tvätt i maskin..slit o släp 😁 sen slökollade jag på Girot..det regnade på dom!..ja dom är ju på Irland o cyklar..och där regnar det ju så mycket😩 sen blev det att fixa lite käk..entrecote o pommes..och lite broccoli 😜 …tog mig återigen en liten promenad och lapade lite sol 😎vid los naufragos en stund.. Nu blir det vila😄
image

image

image

image
image

image

image

Annons

2 reaktioner till “Söndag i El Paraiso

  1. Hej Mats!
    Javisst, världen har blivit mindre tycks det! Men det är väl snarare så att världens befolkning är mer rörlig numera, så chansen att träffa grannen från Sverige utomlands är inte helt utopisk längre.
    Vi blev minsann snopna när vi såg dig, men eftersom du ropade ”Hola” så var jag inte säker på att det var åt oss eller personerna (som inte syns på bilden) på stranden nedanför oss. Förargligt om man svarar och vinkar glatt och så är det åt någon annan 🙊☺️. Fast, vad då, spelar roll…
    rocio

    1. Haha..ja spelar roll egentligen😜 men så är vi människor.. Jo d är ju möjligheterna att resa som har förändrats.. Tänk vad min mamma funderade när jag sa att vi köpt lägenhet i Spanien? Ofattbart är lindrigt sagt! … Men hon blev nöjd när hon fick se bilderna 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close