Lunes.. I Torrevieja

Måndag 😜 inte mycket gjort idag… Cyklad en sväng på förmiddagen, blev 85km idag.. Trött som en gnu och motvind på det sista 15km..men va gör det😄 ingenting!

Hem kom jag och då var det vatten och lite mat som gällde, Coltingpannkaka och ett glas mjölk..sen så var man på banan igen😛 kanske man skulle ha lagt sig o vilat en stund? Men inte jag inte!

Traskade iväg söderöver…vart annars? Tog mig till PP och tog ett stopp på Sunrise strand caféet för lite vätskekontroll i värmen😄 Kollade ett tag på dom som jobbade på det nya höghusbygget precis bakom och observerade hur smidigt det funkar med alla hundar som springer lösa? I alla fall för det mesta? Tror inte vår lilla Doris skulle palla med alla hundar som ska fram o checka av henne… Om vi skulle ta med henne vill säga…😳

sen bar det iväg hemåt för lite handling på Dial Prix och matlagning på det… Kyckling och lite wokade grönsaker och pasta till det….smaskens😜 men nu blir det väl ändå lite slappning… Hmm jo jag tror det ändå..😁 jag tror jag skall ligga o nypa mig själv lite för att fatta att vi har ett eget boende här i Spanien..

Fatta alltså!! Som barnen skulle ha sagt😄 helt otroligt, men ändå uppnåeligt för oss och många andra…😃 tack så otroligt mycket!….

…till sist en liten bildtext som skulle kunna ha varit hämtat från tiden då jag jobbade som rallare på Banverket…nått att fundera över eller? Nähädå… OK 😳

image

image

image

image

image

image
image

Annons

6 reaktioner till “Lunes.. I Torrevieja

 1. Visst är det helt underbart i Torrevieja!
  Kram och godnatt/A-K

  1. Hola AK…ja det är så fantastiskt! Så skönt..// mats

 2. Njutbart ! Helt överens, förutom att jag inte orkat så lång cykeltur…Ha det fortsatt bra!

  1. Hola Ditte, var snudd på att jag inte heller orkade:) så härligt att vara här i spansklandet! // mats

 3. Hej! Läst ikapp här hos dig, och ja visst är det fantastiskt med bostad i solen, möjlighet att snabbt resa hit, och dessutom stöta på bekanta och andra trevligheter! Man har det ju hur bra som helst!
  Idag blir det strandläge en stund för mig och väninna, sedan lite kompletterande shopping av köksgeråd på Locos-Domti inför sommarens anstormning av både släkt och vänner 🙂

  1. Hola Tina..nä visst är det fantastiskt!! Och ligga på stranden är aldrig fel.. Ha det så gott// Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close