Tisdag och Apostlahästarna har fått gått…

Vaknade av telefonen som tjöt halv 8, hade glömt att slå av ringningen😳 hmm..ja men då var jag ju vaken då…på med lite kaffe…Och sen gick strömmen? Va sjutton gör jag nu…kollade alla säkringar o ingen hade löst ut? Var sjutton ringer jag för att få det här fixat då? Ok..kaffet var ju klart så fick bli en kopp o fundera lite…Och när jag då satt där och drack mitt kaffe så kom strömmen tillbaka😄 vilken tur!

Tog mig en promenad norrut idag, måste väl in någon gång till Paseon kan jag tänka.. Kolla läget lite😁 det blev en promenad på 2 1/2 timme innan jag kom hem igen..gick längs med paseon och ända ut bortanför höghuset vid El Loco… Nu blir det lite bacon o ägg och lite vila innan nått annat händer…😜

Jahaja..efter mat o lite uppdatering på paddan så gick jag tvärs över vägen och satt mig nere vid havet..läste och slappade ett tag i solen…jahaja…sen gick jag tvärs över vägen igen..hem alltså😜 ..satte på mig nått mer respektabelt 😁 och påbörjade min vandring mot mammonstempel..Carrefour..som om jag inte hade gått tillräckligt idag..men inte jag inte😳 … jahaja…Nu har jag ont i fötterna😩 mat o potatis står på agendan och jag skall inte ta ett steg till i onödan idag!!
image

image

image

image

Annons

10 reaktioner till “Tisdag och Apostlahästarna har fått gått…

 1. Låter som rena friskvården i mina öron…Tänk vad mycket man hinner se och uppleva också. VIsst är det härligt med semester? Dessutom kombinerad med friskvård….
  Ha det gott!

  1. Hola Ditte, jo är man född nyfiken och vill upptäcka saker så blir det lätt långa promenader 🙂 eller cykel då! Tänkte mig ut på en tur i morgon med cykeln..Ps..man kan checka in på Norsken genom deras app..men bara 24 Tim före resa och bara från Sverige…:)

 2. Oj! Vilken promenad! Jag har vilat efter 3 dagars promenader med La syrra. Har ont i vaderna. En fråga Din marinerade broccoli , förväller Du broccolin innan ?

  Kram/A-K

  1. Hola AK.. Jo jag gillar att traska runt och kolla på allt i min väg:) Man bara skär ner dom i lite mindre bitar, skaftar av dom och delar lite på dom! Sen på med citronsaften, lite salt, svartpeppar och lite olja..

 3. Underbara bilder, älskling! Var rädd om fötterna resten av veckan… jag vill inte att du kommer hem och ojar dig när du kommer hem och ska ta itu med ”att göra listan” 🙂

  1. Va!? Vaddå för lista? Nu blir jag orolig😜

 4. Hej Mats!
  Nu tar du det lugnt som M-L säger. Inte överanstränga dig så att du får anledning att komma undan ”att göra listan”. Komma hem efter en semestervecka till frun som har slitit och släpat för er försörjning, och så ska du inte klara av ”listan”. Nej, tänk dig för, det kan bli allvarliga konsekvenser annars. En arg fru är inte att leka med…
  rocio

  1. Haha..ja du Rocio.. Frugan blir inte arg så ofta😜 men om hon blir det så slår det nog gnistor om henne😳… Tror jag?… Men dumt att chansa😁 Hon är så go och söt min fru😍

 5. Bra att du rör på dig pappi! =) Nu längtar vi ännu mer tills vi får komma ner och se hur vad Torre levererar. Ser ju ut att vara fint väder iaf. Har du inte badat något än? Grodan saknar morfar och längtar till söndag. Kram

  1. Hejsan mitt hjärta..Torre kommer att leverera var så säker! Badat har jag inte:) är lite av en badkruka..tror jag väntar en månad! Idag har det varit lite mulet men varmt ändå… Perfekt för lite cykelåkning:) längtar efter lillgrodan jag också! Kram på er alla..moffar..😍😍😍😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close