Onsdag i Torrevieja

Idag har dagen flutit? På! Flutit..va konstigt ordet blev😳 ja hur som helst.. Blev en tur med cykeln idag, samma väg som förra gången fast åt andra hållet😜 85km och jag pressade tiden med 10 minuter😁… Skulle vara roligt att få ta ner den gamla bianchin som jag har hemma..det ser så lätt och fint ut när jag möter andra cyklister..95% cyklar på landsvägs cyklar???men va sjutton ska vi göra av alla grejer? Börjar bli trångt i lägenheten..men det är klart! En fin bianchi skulle man kunna ha uppsatt på väggen som fin konst😜

Idag var det inget strandväder direkt.. Selfie bilden tog jag igår😛 men nu när klockan är 18,00 på em så börjar solen värma..värma o värma😁 har nog varit 25grader trots utebliven sol.. Efter lite mat och vila cyklade jag upp emot PP och vilka såg jag på håll? Jo ”Rocio” Britta och Hasse…smög ikapp dom och så blev det så att vi tog en fika ihop..trevligt! Nu står den inköpta lasagnen på värmning i ugnen..hoppas på lite sol i morgon😄
image

image

image

image

Annons

5 reaktioner till “Onsdag i Torrevieja

 1. Du är otrolig som cyklar så långt! Har en cykel i förrådet och har inte använt den sedan 1994. Åt lunch vid Skandinaviska Centret. P, Lex och La syrra kom och gjorde mig sällskap. Sedan hem i lugn och ro en stund. Har nu haft besök av Ditte, dotter och barnbarn. Kul! Ni åker väl hem samtidigt kan jag tro?
  Ha det gott och njuuut!
  Kram/A-K

 2. Hola AK… Jag njuter som bara den 😝 tror vi åker hem samtidigt..kram kram

 3. Hej igen, länge se’n sist!
  Det är inte bara Ama de casa som har en stalker här. Hasse och jag börjar känna oss lite ”jagade” också 🚴. Fast det gör inte mig något iaf när det är en tjusig karl. Det börjar bli glest med ”efterhängsna” karlar, så fortsätt du Mats. I morgon f.m. ska vi till Correos bredvid dig och hämta ett rek. så känner du dig ”stalk-sugen” så finns vi alltså där då 😎.
  rocio

  1. Ha ha…ja så kan det gå😄 vi får väl se om stalkern dyker upp😳 eller om han är ute o flänger på cykeln igen😜

 4. Visst är det fina dagar! Bara att njuta så mycket som möjligt . Ha det fortsatt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close