Torsdag..

Idag hittade jag ingen att ”stalka” 😳 trots att uppgifter om när och var objektet skulle befinna sig i min närhet? Kanske jag var lite mer morgonpigg än objektet😜

…jag traskade iväg in till Abaco för att uträtta otrevliga ärenden😁 måste betala in kosing för att dom ska kunna processa mot dom spanska myndigheterna.. Dom tror ju tydligen att vi köpt lägenhet för billigt😡 så nu ska dom ha tillbaka en hel del kosing tror dom👿 striden är igång..och nu är det bara att vänta på domen😥 skulle ta mellan 9-12 månader sa Abaco… Dom tror att chanserna är goda att slippa betala😜 nu kan vi bara vänta!

Blev ju riktigt fint väder idag, blåst lite men va gör det när det är varmt😄 blev sittande ett tag vid havet.. Sen efter lite mat, vila och jordgubbar så cyklade jag ut på en liten tur.. Bort mot Laguna de Rosa.. Att rekommendera är att inte gå ut barfota i sjön, skrovlig och vass botten.. skor är ett måste… Konstigt att gå runt i salt😳 ser ut som snö..

Första bilden är dock tagen på väg in till stan, vid accequinion stranden.. Idag var det tre stycken som gick omkring och letade efter nått på botten med hjälp av nån slags pejlingsutrustning? Är det någon som vet vad dom letar efter? I bakgrunden så lastas det salt på båtarna…
image

image

image

image

image

image

Annons

8 reaktioner till “Torsdag..

 1. Hej!
  Objekten befann sig på utsatt tid, c:a kl.11.30, på tidigare nämnt postkontor, men dom var maskerade bakom mörka solglasögon 😎 och neddragna hattar för säkerhets skull. Där lurade vi dig allt 😈.
  Under alla år vi har varit här så har vi aldrig varit ner till någon av saltsjöarna. Saltet ser precis ut som snösörja. Vi får ta en tur ner vid tillfälle.
  rocio

  1. Haha.. Ja d måste ni ha gjort😎 klart ni måste till Saltsjön och titta!

 2. Såå tråkig utgift för er på Abaco! 😦
  Trodde man redan bet. f jurist!

  Har ännu inget hört om ngt hot om bestraffning för oss, men tyvärr för våra Torre-grannar på samma gata som vi och som oxå köpte i fjol somras.

  Trevligt se bilder fr Saltsjö! Vill dit!! 🙂

  Trevlig Helg!

  1. Hola Tina.. Jo man betalar ju för dom vanligaste ärendena, men inte detta då..ja nu är det bara att hålla tummarna😜 verkligen ett speciellt ställe detta😳 med saltsjön..

 3. Nej… nu får du ta och komma hem 😉 Saknar dig ❤

  1. Ok chefen😱 ska ske😁 kommer på studs😍😍😍😍

 4. Hej! Tråkigt med extra avgift.. är själv lite orolig för det men har inte hört något än och så vitt jag kommer ihåg köpte vi före er, i augusti – 13. Hur fick ni reda på detta? Mejla gärna om du orkar och berätta! Hoppas ni vinner iaf!

  1. Hejsan Hanna, tror jag orkar 🙂 Vi har ju Abaco som hjälper oss där nere, så det var genom dom som vi fick reda på att myndigheterna hade knorrat om detta..tydligen så fick dom brevet skickat till sig då..och sen hörde Abaco av sig till oss om detta… nu är det överlämnat till dom advokater som sköter om sådana ärenden och vi får vackert vänta 8-12 månader innan vi får besked? Hoppas att ni slipper detta för det var inte så roligt att få detta besked.. Abaco var förvisson ganska övertygande om att dom brukar vinna…men men.. jag väntar och ser! Ha det så bra// Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close