Söndag…och Sverige under mina fötter..

..fantastisk värld att få leva i! Dom möjligheter som bjuds till att få ta del av världen på det här viset!.. Jo jag vet att jag inte är någon globetrotter men ändå! Bara det att få vara i Spanien och sedan komma hem till ett somrigt, härligt och strålande Sverige är ju toppen..dom fina klara färgerna, lukterna, gräset och allt det andra gröna är ju fantastiskt..Det är ett otroligt land vi lever i😍

Flygresan hem gick kämpe bra i detta nya plan ”dreamliner” från Norsken..jag trodde faktiskt det skulle vara lite firande ombord på planet men icke de då! Norrmännen som är så pigg på att fira syttende maj?
Nattade över hos lillgrodan Signe😍i Sollentuna..vaknade till en underbar sommardag..fick umgås med mina älsklingar under förmiddagen😍😍😍 sen drog suget efter min fru mig hemåt igen..skönt att hamna på rätt sida Dalälven igen😜 man undrar när dom ska öppna detta kinesiska monument för allmänheten..verkar vara helstängt ju? Ligger precis söder om Dalälven..
Hemma var frugan igång med stortag så det var bara att köra på, vi tog oss ut till vår härliga stuga i Årsunda och där träffade vi min härliga son och hans sambo..var lite gräsklippning där också..men va vackert!😍 vi hade en skön em ute i stugan😄 Nu är det slit o släp som gäller ett tag igen😪 så det blir nog kanske nått slags veckoblogg ett tag nu😳 vem vet😁 Hasta luego, adios Amigos 🇪🇸
image

image

image
image
image

image

image

Annons

8 reaktioner till “Söndag…och Sverige under mina fötter..

 1. Hej på er!
  Vilka jättefina försommarbilder! Den här tiden på året ligger Spanien många hästlängder efter Sverige vad det gäller grönska och naturskönhet. Och det blir första året som Grodan får känna på gräs. Härligt! Skaffa gärna egna solglasögon till henne! Jag har själv en ögonsjukdom (som gjort att jag i stort sett tappat synen på ena ögat) som enligt vissa forskare delvis beror på det UV-ljus som jag har utsatt mig för under årens lopp.
  rocio

  1. Hola, ja visst är det fint i Sverige den här tiden..dom färgerna och fågelkvittret hör man inte i spansklandet..såg du inte att grodan hade glasögon på sig 🙂 ha det så gott i värmen..Mats

 2. Tyvärr inget firande på Norsken men det gick ju bra ändå. Bekvämt i alla fall . Det är så sant att vi har det bra som får njuta av både försommar hemma och det andra livet i Spanien. Härliga bilder med vacker grönska! Och så mysigt att få träffa Signe innan hemresa. Här rustar vi segelbåten för sjösättningen i nästa vecka och hoppas på bra båtjobbarväder. Ha det gott!

  1. Hola Ditte, ja det är en så underbar tid nu!..men härligt att kunna variera sig:) bekvämt o fint plan men blev lite besviken på norskens 17 Maj firande? Men gick ju ändå!.. Måste vara fint med båten! Jag var på båtluff i Stockholms skärgård en gång o det var väldigt härligt och fint..// ha det så bra Mats

 3. ¡Hola pareja!
  Så fina bilder från ert svenska paradis! Mysigt! Och lillgrodan som är så söt! Apropå solglasögon så används det alldeles för lite här nere. förmodli9gen för man vill vara brun runt ögonen också hahaha…Det skyndar på grå starr sa min optiker om man inte har dom på. Jag kan ju inte vara utan alls. Inte en minut ens.
  Kram P ♥

  1. Hola P.. Ja det fint i Sverige nu…lillgrodan åker ner på måndag.. Får se va hon tycker 🙂 glasögon är ett måste, men jag tar ju av mina stup i ett jag? Ha det så bra..kram kram

 4. Hej igen!
  Jo, jag såg såg att Grodan hade solglasögon på sig. Dock en ”aning” för stora, därför skrev jag att hon skulle få sig ett par EGNA. För ”smågrodor” alltså!
  rocio

  1. Hola, jag sa åt dom att kolla på solbrillor för smågrodor..med nått slags resårband istället för skalmar..så kanske dom sitter kvar lite längre:) ha det så gott..kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close