Vecka 21.. Bara maj..

Hola.. Ja vad finns att förtälja om denna vecka då? Tjejerna trivdes bra i Torre och ville inte åka hem. Skönt att de tyckte det var bra! Här hemma i Kungsgården njuter vi av det fina vädret som för tillfället råder här i Sverige.

Annars år det lite jobb blandat med cykelträning för min del. Jobb, barnvakteri och lite måla tavlor för min frus del. I morgon ska hon få vara med på en liten utställning här i Kungsgården 😄 riktigt roligt. Hoppas att det kommer mycket folk och tittar.

Malin har kommit hem igen från Torrevieja och Caroline har åkt iväg på träningsevent i Åre. På måndag åker de ner till Torre med lillgroda och allt😍 själva så får vi jobba några veckor till innan vi åker ner på semester i spansklandet.
Idag så blev det en tur med cykeln i det fina vädret, sen blev det inget mera gjort..ända tills arbetsledaren kom hem, och tog tag i takt pinnen, jag blev uppskickad i trädet för lite röjning..
image

image

image

image

Annons

6 reaktioner till “Vecka 21.. Bara maj..

 1. Hejsan!
  Åh, vad grönt och fräscht det ser ut att vara i Sverige nu! Vi åker hem på måndag, och det ska bli riktigt kul. Sommarsverige är väl det vackraste som finns. Synd bara att det vissa år är det blötaste också ☔️. Men, man kan inte få allt. Fast vi Spanienresenärer gör vårt bästa åt det iaf.
  Vad ni verkar vara aktiva i er stora familj 😓. Träningsfreak och många egendomar att sköta om. Och grodor…Och Inte långtråkigt en minut, tycks det .

  Lycka till med utställningen, M-L 🎨!
  rocio

 2. Hola Rocio, det är så fint här 😄 härlig tid detta! spanska stugan övertas ju av våra barn nu under en tid så då får man ju hoppas dom fixar det😳 så får vi ta det som finns här att sköta om😜 tur jag har en alldeles egen arbetsledare som kan organisera mig😄 så det blir nått vettigt gjort ibland…jo..har hurtiga barn… Ha en trevlig resa hem nu och hoppas värmen håller i sig ett tag nu…// Mats
  Tack så mycket Rocio// Marie-Louise😄

 3. Visst är det fint här hemma nu? Och tröttnar man på den svenska grönskan så går den att byta ut mot den spanska. Kul att lilla Signe med föräldrar åker ner. Vi tyckte det var smidigt att åka med både William och Max, det är ju en kort resa och väldigt lätt att vara i Torre. Både pojkarna trivdes och allt till en bebis finns ju på plats så man behöver ju inte släpa en massa. Klara fördelar.
  Men så är det ju nästan idag vart man än reser. Skönt! För barn finns ju över hela världen och i mängder…
  Skönt att du har en arbetsledare som leder och fördelar jobbet hemma. Här har vi nog två….beroende på vad det gäller.
  Hoppas vi snart ses i Torre.
  Ha det gott!

  1. Hola ditte, jo d är nog bra att ha en alldeles egen arbetsledare 🙂 Ska bli roligt att följa lillgrodan där nere i Torre.. men dom är ju resvana föräldrarna så det går nog bra.. och kort flygtur är det också..Nä om man ska kolla om det finns någon billig flygresa ner? Det var längesedan nu:) Ha det så gott..hälsa Bosse..

 4. Hej Mats!
  Du ser ut som Adam i Lustgården 🙂 Fin bild med alla blommor 🙂 ! Kram P ♥

 5. Haha.. ja det var ju också en liknelse..:) Det blev bra när det var klart.. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close