Lördag och det är varmt i Sverige..

image

Lägger in en sång som min son Mattias har skrivit och spelat in, bland dom första som han experimenterade fram tror jag..

Hittade även en sång om sandviken som jag tyckte var riktigt bra så den slänger jag in 🙂


Bild som min dotter malin tog från balkongen nu när dom var nere, har inte hunnit intervjua henne om resan ännu men jag tror dom tyckte det var härligt att vara där nere…
image

Idag när jag kom hem cyklandes från jobbet så var denna lilla skönhet hos oss..lilla Agnes ska sova hos mormor och Mats… Föräldrarna ska ut på galej..

image

Vi fick lite slötid på altan alldeles för oss själva efter att Agnes blev trött och ville gå till sängs.. Så skönt nu innan dom blodtörstiga odjuren riktigt vaknat till liv.. Kanske det inte blir så mycket mygg i år? Kanske dom torkat bort! Hoppas..:)

Annons

4 reaktioner till “Lördag och det är varmt i Sverige..

 1. Wow vilken son du har!! Riktigt bra röst och fin låt!!
  Mormor ser trött ut…Det tar på en att vara barnvakt 🙂 Mygg – dessa hemska odjur 😦 Men dom kommer väl inte förrän innan midsommar? Fast kanske tidigare hos er. Tänker på när jag bodde längre upp i Lule-trakten, man fick vara inne 😦 Pite-komikern Ronny E sa ju en gång: ”i Norrland där behöver man inga utemöbler” 😀
  Kram P ♥

 2. Hola P, Ja han är go min son sjunger bra tycker jag..ja alla mina barn är goa 🙂 Jo att vara barnvakt är inte att leka med! Men Agnes äter och sover på bestämda tider så det funkade nog skapligt ändå..Och mygg!! detta helvetiska påfund i vårt I-lands problem tänkande 🙂 I norrland eller Gysinge..i Gysinge är det inte lätt på sommaren när myggen sätter till…riktiga kamikaze piloter är dom där! Ha det så gott P..hälsa Lex..

 3. Trevligt att lyssna på musik som din som gjort. Fin låt och bra röst tycker jag. KLart du skall vaar stolt far.
  Att vara barnvakt, när man inte är van längre, tär på krafterna men skönt med rutiner. Det har våra småkottar också och det underlättar.
  Vad gäller myggfrågan så har vi inte just det problemet här på Söder, knappast ens under sommaren vilket är skönt. Tillhör nog mygghatets vänner…
  Ha det fortsatt gott!

 4. Hej Ditte, jag är stolt och glad över mina barn, att dom mår bra! Barnvakt är slitsamt men roligt, det blir ju lite på ett annat sätt när det gäller barnbarnen😄 och myggen!! Inte roligt, men småfåglarna älskar väl dom 😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close