Nya gäster i spansklandet och tripp till Högbo..26/5

Då var lillgrodan nere och inviger morfars och Marie Louise stuga i spansklandet, resan gick väldigt bra sade mor och far 😄 fick tom eget säte att spänna fast sig vid…
image

I mamma och pappas trygga famn gick resan ner som en dans😍 väl nere så möttes dom upp av en trevlig taxi chafför med barnstol och allt.. Lillgrodan somnade direkt och sov in till Torrevieja..roligt att ha internet där nere så man kan skypa med gästerna och få lite info om hur dom har det.. 😜Dom hade det toppen och idag tisdag så står en promenad upp till Punta prima för att kolla upp ett gym, det ska ju underhållas även på semester..😁
image

Vad har vi gjort då? Efter jobb och lite mat så åkte vi upp till vårt fina Högbo bruk och gick runt där en liten stund, det är ett guldkorn som vi lätt glömmer bort! Man blir lätt hemmablind vad det gäller sånt…😁 fin natur och en hel del djur, och alla tränings möjligheter och äventyrs upplevelser som detta ställe bjuder på.. Vi brukar ibland åka upp till hotellet och deras restaurang vid speciella tillfällen och äta frukost.. Sen står man sig hela dagen 😄 ett trevligt sätt att umgås med sina nära och kära..i Högbo där har man varit på många utflykter med limpmackor och varm choklad.. Vi gick runt vid Sme’ Johans tillhåll och vid kvarnrestaurangen..Högbo bruk kan varmt rekommenderas 😄
image

image

image

image

image

Annons

6 reaktioner till “Nya gäster i spansklandet och tripp till Högbo..26/5

 1. Hej Mats och M-L!
  Tänk vad smågrodor är ”framåt” nu för tiden 🐸! Att kunna läsa i så tidig ålder! Duktigt!!
  Och vilka vackra bilder av den svenska naturen som den ser ut nu, med fräsch grönska. Vad har du för kamera? Bilderna blir otroligt bra med klara färger. Och Högbo verkar vara värt ett besök någon gång.
  rocio

 2. Hola Rocio.. Dom är otroliga nu för tiden, snart sitter hon med Ipaden och klöser febrilt på den! Högbo är helt klart värt att besöka, frukosten som serveras i alla fall på helgerna då vi varit dit är helt otroliga.. Efter det så kan man gå och titta på allt fint som finns i omgivningarna..kanske en liten fika efter promenad😜 kameran! Ja jag kör fortfarande med min telefon iPhone 4..tror jag det är.. Funkar väldigt bra tycker jag.. Men visst har den sina begränsningar..ska nog kolla på någon annan liten smidig kamera så småningom..och ni är tillbaka i kylan..burr.. Fy sjutton vilket väder..hoppas på värme snart.. Inte kul att cykla i denna kyla och blåst.. Ha det så bra Rocio..hälsa till Hasse

 3. Härligt att Signes resa ner gick bra, men å andra sidan hade jag (av erfarenhet) inte trott annat. DE kommer att ha en toppenvecka där, helt klart. Och visst är det bra med Skype och internet i lägenheten? Tack för vackra svenska naturbilder och nu har vi fått ännu ett utflyktstips till vår lista. Nu planerar vi snart nästa resa och denna gång Bosse och jag.
  Ha det gott!

 4. Hola Ditte, ja det gick kanon bra.. Och bra taxi med barnstol och allt😄 så roligt med Skype.. man är med lite liksom på plats.. 😜 ja det är fint i Högbo! Jag sitter också och försöker få till det med en resa ner i augusti.. Lite pusslande bara..roligt😜 men skulle vilja ner till Stockholm också😳 så fina bilder du sätter ut på din blogg! Ha det så gott// Mats o Marie Louise

 5. Den bilden på lilla flygresenären ska jag visa för mitt barnbarns päron. Kul att det gick så bra! 🙂

  1. Hola Tina, ja gör det 🙂 det gick jättebra för dom.. och dom har det kanon där nere nu.. Ha det så bra själv// Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close