Vecka 22 och juni börjar sitt intåg..

image
Veckan började ju riktigt grisigt med blåsväder och kyla.. Har ju jobbat så d fick väl va så då.. Inte mycket att göra åt ju!
Lillgrodan med föräldrar har intagit lägenheten nere i El Paraiso 😍 och dom verkar trivas där.. 😄 Vandrat runt på fredags marknaden har dom och även vandrat med barnvagn och allt ända ut till La Zenia Boulevard😜 dom tillbringade en hel dag där.. Gick superlätt att hitta dit sa dom.. Och jag som tycker jag är hurtig men där ligger jag nog i lä😳 enligt kartan så är det ju bara ca 6,5 km till la zenia så det är ju inte mycket för oss som kommer från norr om dalälven😳😁
image
skoja lite😜 tidigare så var jag mycket ner till Stockholm och promenerade, under min tid som rallare på järnvägen, då vi hade gratis resor i Sverige på järnvägen…det var tider det!
Ok.. Hur som helst så frågade man ibland hur man skulle kunna ta sig till vissa ställen och då fick man till svar att man måste ta buss eller tunnelbana för det är för långt att promenera? Men vi traskade och gick vi😄 tydligen går det i arv😜
image

ja som sagt..efter jobb vecka så tog vi oss ut till vårt smultronställe i Långängarna för lite rekreation och vila… Jag cyklade ut i regnväder, men det var ganska varmt och lite medvind så det gjorde absolut ingenting..o det är ju inte så långt heller😄 är det någonting som jag inte gillar så är det blåst😩 och blåsten tog ju slut! 😊
image
vi slog till med lite godis, färdig gjord pulled pork som vi köpte och potatisgratäng…man får vara lite lat när man ska vara i stugan..gäller både i Sverige och Spanien 😜
image
under lördagen skrämde jag igång den gamla gräsklipparen, några jävla skit och några fan gick åt men till slut var mattan fin igen.. Vi var även ner och hälsade på min morbror Börje och hans fru Gunilla.. Dom påtar och grejar med ditt och datt.. Börje har ju också upptäckt Facebook och bloggandet så nu är det full fart på hans vistelse på internet och cyberrymd😄 kul tycker jag när man är 85+ 😜
image
Jag har ju även kollat på girot som går i Italien..helt otroligt va duktiga dom är.. Och snart ska jag va duktig också och cykla 30 mil…😳
image
solen kom fram på lördag em/kväll och det blev väldigt fint under kvällen.. Söndagen tog jag mig hem med cykel och frugan tog bilen.. I gengäld så klippte hon gräset när hon kom hem😁 nu är det slappa i solen som gäller… Spanien resenärerna hade lite regn idag så dom har nog chillat i lägenheten… Tror jag😳 image
image

Annons

6 reaktioner till “Vecka 22 och juni börjar sitt intåg..

 1. Låter som en alldeles väldigt bra helg. Blandad kompott! Just det, Vätternrundan närmar sig….
  Vad gäller promenader så gillar vi ju det och att cykla i semestertakt. Har ännu inte kommit till La Zenia, men å andra sidan har jag inte heller något jag vill köpa. Men ta en titt så småningom gör jag gärna. Har nog shoppat färdigt efter åren i Peking och då ligger alla europeiska shoppingcentra i lä.
  Gillade särskilt mycket bilden med solnedgången över sjön…Tycker ju om vatten.
  Ha dte bra!

  1. Hola ditte, ja det är magiskt att få vara med om en solnedgång i vackert väder och då spelar det väl inte någon roll var man är.. du är ju mera berest än jag så du har nog sett mer än jag:) Riktigt skön helg har det varit..

 2. Hej!
  Åh, vad du klär bra i mössan. Den kan du väl muntra upp medtrafikanterna på vägarna med genom att ha den ovanpå cykelhjälmen. Snälla!!
  Och vad ni är lika varandra, du och din morbror. Jag trodde att det var du som satt bredvid M-L innan jag läste vidare i texten.
  Vad heter sjön som ligger nedanför er stuga? Vilket vackert läge för en sommarstuga! Om jag skulle ha en stuga så skulle jag vilja att den låg belägen så. Med öppen utsikt över vatten. Vackert!

  Och så skulle jag vilja ha den där kroppen och kunna stå på händer. Jag ska börja träna så att jag kan det i mitt nästa liv.
  rocio

  1. Hola Rocio, ja visst var den fin.. tänkte ha den som solhatt i spanien 🙂 så jag inte får solsting igen!! Hmmm…. ok om vi är lika varandra 🙂 men nog ska du väl se skillnad på +30år ändå 🙂 Sjön heter Ottnaren och bilderna ljuger kanske lite 🙂 bilden inifrån stugan ger en riktigare bild.. vi ser vattnet om vi kisar mellan stammarna.. vi har gamla åkrar och ängar precis utanför..vi är ju lite eremiter både frun och jag så det är skönt att ha en bit till grannarna 🙂 Att börja träna är aldrig försent.. och nu har vi ju kommit på att ni har jättenära till ett gym!! 🙂 // Mats 🙂

 3. Hej hörni!
  Vilken otroligt vacker bild på dottern med havet i bakgrunden. Solhatten din ser lite varm ut annars vore den bra 🙂 Nästa helg cyklar du då antar jag. Ta inte ut dig säger jag bara!
  Kram från värmen, ska bli 30 säger dom 🙂
  P ♥

 4. Hola P… Fin dotter i fin miljö 🙂 ja kanske jag får ta en hederlig keps på mig ändå… Men jag tror d ordnar sig bara jag dricker lite mera vatten än vanligt 🙂 nästa gång! Nästa helg cyklar jag, svårt att inte ta ut sig på 30mils cykling men ska försöka 🙂 Bra det blir varmt för idag kommer nästa hyresgäst ner till El Paraiso… ha det så bra och kämpa på med kalorierna 🙂 // Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close