Snart så…

image
Sista veckan innan semester, vi fnular på vad vi ska ta med oss i våra två stora resväskor..egentligen skulle det nog räcka med en konsum kasse känns det som, i alla fall för min del, har ju allt där nere! Men nu är det ju så att vi har bokat två stora resväskor att ta med denna gång..blev ju så billigt ändå 🙂 vi gjorde en lov in till Ikea och till Clas Ohlsson och hittade lite smått och gott att trycka ner i väskorna och ta med…blir kanske svårare att fylla när vi ska hem igen?
image
Här har det mest regnat och blåst ända tills i kväll, då det sprack upp och solen tittade fram… blev en väldigt fin kväll och vi tog en lång promenad med Doris..vilka fantastiska färger det trollades fram med hjälp av lite kvällssol och nyss regn indränkta omgivningar..
image
Nenna fixar matlådor på löpande band till sonen så han ska klara sig under några veckor..det går nog bra det! Några påsar panpizza och en micro så löser det sig:)
Vi har bokat husvakt och hundvakt så vi ska kunna släppa taget om svenska vardagen och assimilera oss med den spanska lite mera avslappnade stilen..manana! Nu är det bara att knega på fyra dagar till, varvat med lite fin fotboll på tv..och snart så börjar tour de france också… De ä mycket nu:)
image
Nog för att det var grisigt väder, kallt och jäkligt under midsommar helgen.. Men riktigt så här var det då inte:) känns som han såg riktigt nöjd ut bakom snöflingorna ändå..han hade säkert en varm och skön bastu att krypa in i…

Annons

4 reaktioner till “Snart så…

 1. Skönt för er med både sol och värme. Finns mycket av den varan här . Att ta med sig? Ja det mesta finns ju här. Men sängkläder i ren bomull tycker jag har varit bra att ta med och rejäla kuddar som hållet formen. Vi har en resväska kvar här för vi hade inget att ta med hem. Och inte nu heller. Hit blir det handbagage om bi inte åker SAS och bagage ingår. Känns så bra att ha allt här nu. Förstår att ni längtar. Vi tar en vända hem nu efter tre veckor. Kan vara bra med lite kyla dom omväxling. Men vi är nog tillbaka snart igen. Borde skaffa klippkort på flyget. Ha det gott! Vackra bilder på ett sommarvackert Sverige.

  1. Hola, ja kuddar skulle nog va bra att ta med..Filmjölk och kaviar 🙂 kan d va nått? skulle va fint i värmen!! så fint när solen kom fram..vilka färger..trevlig resa och klippkort skulle ju va bra? // Mats

 2. God morgon!
  Jag förstår mig inte på er som har problem med att fylla resväskorna. Vi har alltid en resväska med oss, förutom handbagagen. Under våra 28 år har Hasse jämt haft funderingar på hur vi ska kunna fylla våra väskor, men innan avresedagen har jag ALLTID lyckats. Inga problem. Från början av våra resor tog vi med många olika slags grejer p.g.a. att det fanns så få butiker där, och vi ville inte tillbringa halva semestrarna med att leta överallt. Och nu kan jag inte tänka mig att resa utan att ha en resväska i släptåg. Numera är vi så välsorterade i allt mellan himmel och jord, så våra vänner förlitar sig för det mesta till att vi har det dom behöver. Ha, ha…

  Och vi närmare eftertanke så ska vi nog inte klaga på midsommarvädret i Sundsvall. Vi hade ju inte snö iaf, även om den inte kändes långt borta.
  rocio

  1. Hola Rocio, jag förstår Hasse’s funderingar..jag har ju både tandborste och kallingar där borta? Ska vara det att jag pular resväskan full med filmjölk, kaviar, hårtbröd mm…fick så billig resa nu över sommaren så det kändes oförskämt att inte lägga till två stora väskor 🙂 Annars känns det ju otroligt lyxigt att kunna åka ner bara med en axelremsväska eller nått annat litet handbagage! Piljett, pass och plånbok…ja just ja!! Nycklarna förstås 🙂
   Ha det så bra uppe i sundsvall// Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close