Äntligen semester och vi är på väg…lördag 28/6

image
Äntligen! Blev det så återigen ett andningshål i allt det vanliga och vi tog oss iväg mot Arlanda efter att ha packat o stuvat allt som vi skulle ha med oss. Husvakt och hundvakt är ordnat, får se hur vår lilla Doris fixar att möta två tuffa kattungar:) kan ju bli kul för henne att få lära känna dom..
image
Vi for iväg från ett regnigt Kungsgården, förbi Gävlebro och vidare mot Arlanda…färdkost hade vi fixat och vi blev ju hungriga på en gång..fick fixa en haklapp åt frugan så hon kunde käka i lugn och ro..
image
Ja då var parkering fixat och bussen är på G..in och checka in väskor och så iväg 🙂 ELLER!! Planet försenat, jaha..vi tar nått att dricka och äta så fixar det sig… Ännu mera försenat? Ännu mera äta och dricka..Matcheckar att hämta ut.. Ännu mera mat och dryck:)
image
…och till slut! Flyget inställt..hämta ut bagaget och sen rusa iväg och få ett rum på Clarion skyhotel..nu ligger vi och tittar på Brasilien vs Chile en riktig dramatisk match som nu hamnat vid straffläggningar…huva! Brasilien vann! Skönt för dom och för turneringen..
image
Nu ska vi iväg och käka buffé som någon bjuder på..förhoppningsvis Norwegian 🙂 fint ordnat ändå med hotell och god mat..image

Annons

6 reaktioner till “Äntligen semester och vi är på väg…lördag 28/6

 1. Oj, så tråkigt! Jag hade gäster som skulle flyga hem i söndags med samma bolag.
  Hoppas att ni kom iväg till slut!
  Kram/A-K

  1. Jo då… nu är vi här och försöker vänja oss vid värmen. 🙂

 2. ¡Hola Pareja!
  Nu är ni väl framme eller? Trist med så lång försening. Man vill ju ner! Hoppas resten av resan gått bra och ni är i ert paradis El Paraíso!!
  Kram P ♥

  1. Som sagt vi hade ju bara oss själva… det var värre för småbarnsfamiljerna. Men nu är vi här och ska vila upp oss… bara vara 🙂

 3. Bra mitt i allt att ni blev omhändertagna med hotell och mat. Inte alltid det är så. Hoppas att ni nu är på plats och kan börja SEMESTERN.
  Ha det gott!

 4. Jo jag och frugan är ganska nöjda personer… tog det med ro… och nu är vi vi på plats i Paradiset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close