O d är måndag morgon o mitt huvud känns så lätt…

..Så äntligen fick vi fast mark under våra fötter, resan gick som i ett huj och vi plockade åt oss väskorna och högg en taxi vid El Altet och iväg mot paradiset..ca 02,15 var vi i lägenheten och fick öppna upp lite innan sömnen smög sig på oss..

image

Ahh..härligt att vakna upp i vårt härliga paradis och gå ut på balkongen och äta frukost, mina fil förpackningar klarade resan ner trots 31 timmars försening:)

image

Efter lång start sträcka så kom vi iväg på en fin liten promenad söderöver igen:) vi kan återigen bara känna enorm glädje över att vi valde denna del av torre..smaken är ju som baken men vi känner att vi valde rätt område 🙂

image

vi tog oss till Punta prima för att kolla till nybygget och så blev det ju någon törstsläckare vid strandbaren..väldans billig öl där vid stranden..:)

image

Promenaden och stopp vid en vätske depå tog tid så vi var lite svulten vid hemkomsten till våra trakter så då blev det ett till stopp vid en av restaurangerna bakom Dial Prix.. Blev tostada Con tomate o serrano..gott..sen handling och lite slappning..jag gick till los naufragos för lite bad o vila o frugan tog sig en mini siesta i lägenheten innan vi tog oss ann kvällsmaten..

image

Mat o dryck som avslutning på en fin dag, när vi är klara med vårt börjar spanjorerna duka upp för mat och barnen stojar och springer, något högre ljudnivå motför vad vi är vana med i svensklandet..

image

Annons

8 reaktioner till “O d är måndag morgon o mitt huvud känns så lätt…

 1. Låter som en perfekt början på semestern och välbehövligt vila efter den mer strapatsrika resan.
  Själva njuter vi av det svala vädret här hemma, men blir det för trist så går det flyg söderut. Bra att kunna välja….
  Njut och ha det gott!

 2. Åhhh vad det ser gött ut! Längtar ner som en tok. Vi kommer inte att åka förrän i oktober, ska jobba hela sommaren. Meeeen den som väntar på nåt gott väntar inte förgäves! Njut av er väl förtjänta ledighet 🙂 Maria

  1. Hola Maria… Det inte bara ser gott ut det är gött också:) Jo så är det..ibland får man inte som man vill? Vi njuuuter…:) ha det så bra trots jobb i sommar..// Mats o Nenna

 3. Så skönt att Ni är framme och mår gott! Njut så mycket ni kan! Jag åker inte ner förrens i slutet av augusti eller i början av september. Men då stannar jag drygt 4 v.
  Hade precis vänner som kom hem i söndags efter att ha lånat min lgh.
  Kram/A-K

  1. Hola AK… Men dom kom hem utan krångel med flyg hoppas jag? Vi njuter i stora drag 🙂

 4. Hej!
  Tur att det var en syrad mejeriprodukt som ni hade med er. Med tanke på flygförseningen alltså. Vad berodde den på, och var det den nya Dreamlinern, som Norwegian har haft problem med till och från, som ni åkte med?
  Jag gillar dom nya höghusen, men varför kunde dom inte ha valt en färg som ”matchar” den övriga ockragula bebyggelsen bättre? Där skulle jag gärna ha velat bli tillfrågad, ha, ha…

  Vad mysigt ni verkar ha det på den ”rätta sidan” av sta’n. Vad dom ska vara avis på oss, alla dom andra som bor norrut. Där drog vi en vinstlott, eller hur? Hur länge ska ni stanna denna gång?
  Ha det bra!
  rocio

 5. Hola Rocio, ja visst måste dom vara avis 🙂 vi stannar i tre veckor! Tänk så gott med lite kall filmjölk i värmen 🙂 jag trodde aldrig det skulle funka med så lång tid som det blev? Gult och blått blir väl en perfekt färgkombo 🙂 Vi har det så bra här nere och njuter…nu ska vi gå o kika om den nya affären har öppnat?… hoppas ni också myser där ni är…// Mats o Nenna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close