Onsdag.. 2 Juli..

Gårdagen avslutades med en promenad ner till havet, ca 150-200 steg :)..svalkade väldigt skönt efter värmen på balkongen..
image

Så idag tog vi oss en promenad framåt lunchtid till vår ny öppnade matbutik Aldi..ungefär samma stuk som Lidl..dessvärre var det flera som passat på att besöka denna affär idag, det var ju faktiskt invigning:) jag smet ut lite tidigare än frugan..fick en korv som tack för besöket så jag stod i den kön:)
image

Otroligt vilka fina gräsmattor dom lyckas få till fort och snabbt..hmm…men dom luktar inte som dom hemma i Sverige och inte behöver dom klippas heller..Perfekt!
image

Ja ni ser själva varför jag inte ville stanna och kolla in allt som erbjöds utan passerade kön utan stopp…
image

Sen blev det åter vila i solen, men då gick vi inte till playan utan tog oss dom ca150-200 stegen ner till havet precis tvärs över vägen..det duger för oss 🙂
image

Senare på kvällen hade vi stämt träff med ett par från Mora som vi träffade för exakt ett år sedan då vi var ner och tittade på lägenheter..vi slog till på Alinghi och det var helt ok!
image

Fotografering i väntan på att få ett bord..det är ett populärt ställe för det är fullt hela tiden men det sköts väldigt smidigt med tur ordning…kyparen fick vara med på ett hörn såg jag:) trevlig personal!
image

Annons

2 reaktioner till “Onsdag.. 2 Juli..

  1. Hola! Ser uuuuunderbart ut! I Sverige är det fortsatt kallt och regnigt – men nu börjar min nedräkning: 6 dagar kvar. 🙂 Jörgen får vänta ytterligare en vecka. 😉
    Buenas! //Susan

    1. Hola Susan, aha så du åker ner före din man? Eller pratar du om semester överhuvudtaget:) här är det så gudomligt härligt att vara..förutsatt att man gillar värme och sol 🙂 ha det så bra..// Mats o Nenna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close