Lördag 5/7

Haha..bara för notering så fick jag det att fungera nu på morgonen detta med Anonine Vpn-tunnel 🙂 härligt! Så nu blev jag sittande vid tvn och kolla på allsång på Skansen… Kul att det gick att fixa, nu kanske jag kan få titta på matcherna som är kvar av VM..image

Idag tog jag återigen en morgon promenad, hmm morgon o morgon? Halv tio kom jag iväg! Med spanska mått mätt så är det nog ok 🙂 idag gick jag efter 332an upp till PP och där var jag in och kollade lite på ett gym ”fit4all” dom hade hjälp till det mesta där, allt från tånaglar, massage, hårklippning, gym, mm…Sen tog jag havsvägen tillbaka och handlade lite frukostbröd på Dial Prix innan jag gick över till frugan som tog det lugnt i bingen:) känns bra att komma iväg på lite promenad på morgonen..eller en cykeltur..då känns det som jag kan varva ner och ta det lugnt sedan?? Knäppt va!
image

image

Sedan hände det inte så mycket mera än att vi käkade en ordentlig frukost och slappade lite innan vi gick ner strax bakom Dial Prix för att chilla i solen ett tag, vi går dit när spanjorerna går hem:) inget illa ment men det blir bättre med plats för oss då:) där blev vi kvar till det var dags att få sig lite i kistan igen enligt svenska mått mätt 🙂 idag har det varit riktigt varmt! Nu är vi mätta och belåtna efter lite kött o potatis…mat o potatis d är grejer det! Lite Rioja Antano till detta gör susen!

image

Annons

2 reaktioner till “Lördag 5/7

 1. Ser varmt ut även på morgonen längs vägen. Men om det nu är motionspromenad så gör det ju inget om man svettas extra.
  Visst är det bra med en tunnel? Men fotbollsmatcherna såg vi på spansk tv, mycket roligare kommentator. (Men en del visades inte annat än på betalkanaler och då fick det bli datorn som fungerade som tv och med hjälp av hdmi kabeln blir det ju en storbild. Jättebra!)
  Skönt att ta det lugnt och gå ner till stranden när de flesta går hem. Och just att ta dagarne som de kommer. Det är ju semester i sig.
  Här hemma har sommaren kommit med sol och +24 och den skall fortsätta även i nästa vecka. Trevligt!
  Ha det fortsatt bra!

  1. Varmt är det var man är är..men klart att det svalkar bättre på havssidan..kommer du ihåg vilka kanaler som sänder fotbolls-VM ? Har bläddrat igenom våra inhemska gratiskanaler men jag hittar ingen fotboll? Annars så hoppas jag på Vpn 🙂 ha det bra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close