Söndag 6/7

Vi skulle upp med tuppen i morse för att kolla in soluppgången..men inte då! Alarmet var felställd så de blev ogjort 🙂 jag tog mig ändå en promenad lite senare och då norrut in mot staden det spelades någon form av turnering på playa Naufragos…såg ut lite som handboll men dom turades liksom om att springa och göra mål, och då hoppade dom upp i luften och snodde ett varv innan dom slängde iväg bollen? Såg mystiskt ut 🙂
image
Bilden ljuger lite, det ser ut att vara gott om plats:)…
Jag gick vidare förbi playa accequinion, trängde mig förbi är väl mer rätt ord..satan va tjockt med folk! Knallade förbi dom fina båtarna som ligger på och vid hamnen, undrar va såna kostar? Inget för mig! En kajak är mera passande mig 🙂image

Hittade en riktig skönhet parkerad precis mitt i vägen, men va gör det när man är en sån fin pärla!image
Jag knallade vidare genom paseon, playa Cura kryllade av folk..huuva!…och ut till palengre kurvan om den nu heter så? Tror det! Vek av vänster och följde stora streetan genom staden, vek av och tänkte ta nått att fika vid Galiano, men det var ju stängt..traskade hem istället och tog mig en macka och kollade på tour of france på paddan ”tv’n”image
Lite senare under kvällen uppenbarade sig denna skönhet som är mig otroligt kär, en underbar människa och följeslagare på min väg genom livet.. 🙂 image
Mats och Anki hämtade oss i deras bil, vi tog en tur inåt landet en sväng för att senare hamna på La Zenia Boulevard..dom blev imponerade av detta köpcentra och alla fina priser som är nu! Dit skulle dom senare för att shoppa lite mera…image
sen åkte vi och käkade på woken uppe i Punta Prima…lika god mat som förut men för jäkligt hög ljudnivå! Inte trevligt..dit bör man åka tidigare på dagen antar jag? Nu är vi nöjda och belåtna..:) image

Annons

6 reaktioner till “Söndag 6/7

 1. Rejäl morgonpromenad! Skönt att ge sig ut och gå innan det blir alltför varmt…
  Men stränderna i stan avstår jag gärna till förmån för La Mata eller norrut där det är mer gott om plats. Kanske är det luftigare vid stränderna även ner mot P.P. Har inte varit åt det hållet nu i sommar…
  Låter som ni hade en fin och omväxlande dag tillsammans med vänner. Fin bild MarieLouise! Förstår att hon är dig kär…
  Även Stockholm bjuder på härligt sommarväder med klarblå himmel, sol och +27. Helt ok. Och sommaren skall åtminstone stanna veckan ut..
  Ha det fortsatt bra!

  1. Hej Ditte, skönt att fin vädret har kommit till er…idag tisdag så är det lite mulet och det kom några droppar regn..men lite skönt det också i värmen 🙂 ha det så bra..

 2. Hola!
  Vilken promenad Du gjorde på morgonen åt ”vårt” håll!
  Bilen en Jaguar eller något?
  Fy vad golf det var på Cura-stranden. Där vill jag inte trängas. Hyr nog poolen i mitt område.
  Jag ska köpa min nerresa idag. Hemresan är redan köpt!
  Ryans biljett kostade fr Västerås 362:- förra veckan med nerresa den 25/8, idag kostar samma resa ca 100: till. Överkomligt!
  Ha det gott och njut i fulla drag med Din vackra fru.
  Kram/A-K

  1. Hola AK… Ja visst var det en Jaguar? Snygg var den! Nä! Cura stranden är inte gott att vara på nu heller, våran strand är också fullsatt men det finns lite mera utrymme att smyga undan på…sen går vi oftast bara ner bakom affären och lägger oss vid havet, mindre med folk och nära 🙂 Ja visst är hon fin min fru 🙂 ha det så bra AK och vilken billig flygresa! Kanon! Kram på dig..

 3. Hej

  Det är förmodligen beachhandboll. När grabben spelade handboll förr var vi i Åhus där en stor turnering hölls.

 4. Hej Lotta, ok! Trevligt att få reda på vad det var dom spelade..såg mystiskt ut med alla dessa snurrar och finter dom gjorde innan målkastet…sen kanske det var nått speciellt just då? Straffar eller nått? Tackar för den infon, ha det gott// Mats och Nenna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close