Tisdag och Brasilien fick storstryk… 7-1

Med risk för att låta tjatig så tog jag faktiskt en promenad igen på morgonen..idag var det riktigt mulet och det kom Lite regn sa dom när jag kom hem, jag kände bara några stycken jag…:) droppar alltså! Promenerar upp till Punta Prima playan och rundar sedan fiskrestaurangen uppe vis 332an och tillbaka hemåt igen…image

Frukost och sen försök till att få kontakt med wordpress eller vad det nu är som ställer till det så det inte går att få upp bilder på bloggen? Efter lite chill så var resten av ligan redo att dra in mot staden..vi tog oss till glassbaren vid paseon, finns väl många? Men tror vi satt oss vid den dyraste.. 17€ För lite kulglass? Blir inte många besök där inte 🙂 men god var den! image

Lillskruttan skulle bada så det blev stopp vid en av naturpoolerna precis vid glassbaren, på pälsad med UV dräkt och typ safarikeps så fick Agnes plaska runt lite, hon gillade det!image

Efter bad drog flocken iväg hemåt men jag tog ett stopp vid Keepers för en vätskedepå 🙂 innan jag tog mig sakta hemåt för ombyte och lite bad och sol nedanför Dial Prix…en båt i sjönöd? Den låg och guppade utanför stranden ”de skeppsbrutnas” och blåste i visselpipa och viftade..någon ringde polisen och räddningen var nära…såg inte upplösningen för då hade jag somnat på solsängen 🙂 image

Kvällen blev ju sedan en uppladdning inför VM matchen Brasilien-Tyskland.. Nu flätar dom dit tyskarna så det bara smäller om det men inte då? Blev VM’s största flopp match.. Totalt utklassat Brasilien som fick stryk med 7-1.. Har det hänt någon gång förut? Någon som vet? Sist ett värdland av VM fick så mycket stryk var 1958 i Sverige..tror jag att jag hörde? Såg att Brasilien blev med i en klubb av tre landslag som förlorat så mycket! Sverige är inte med i denna klubb i vilket fall än 🙂 Ja efter denna urladdning så är det dags för John blund, blir inget roligare än så här! Det är väl bara att krypa till kojs då…:)
image

Annons

4 reaktioner till “Tisdag och Brasilien fick storstryk… 7-1

 1. Undrar just om Brasiliens lag fått något lugnande….Men å andra sidan kom de med till VM vilket inte det svenska laget lyckades med. För hårt motstånd ansågs det, mot Portugal. Puh! Skall man med så måste man ju tänka tanken att vinna…Och inte bara vara glada för att komma med.
  Låter som en behaglig dag, kanske bortsett från priset på glassen.
  Här hemma är det sommar och sol och mycket njutbart..
  Ha det fortsatt bra!

  1. Hola Ditte, jo man kan fundera vad dom intagit? Det var ju som om Tyskland mött nått B- lag…dom var ju på helt fel ställen dom stackars brassarna..nu ser vi fram emot söndagens final..undrar om jag ska ta mig till storstaden och njuta av finalen? Vem vet 🙂 ha det så bra i Stockholm…

 2. Hej Mats!
  Fin dag och lång promenad 🙂 Naturpoolerna är bra för barnen där vid paseon. Glass är alltid dyrt där nere och kan tänka mig att dom höjer priserna i juli-aug.
  Lex håller på Tyskland och Holland 🙂
  Kram P ♥

  1. Hola P..ja dom saftade på rejält med glass priserna! Lex fick nöja sig med Tyskland som motståndare mot Argentina , inga holländare..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close