Onsdag…9/7

Min dotter malin är hus och hundvakt medan vi chillar runt i Torrevieja, deras två katt ungar har fräst åt Doris men nu tror jag dom har insett att Doris inte är nått att vara rädd för 🙂
image

Idag har gått på sparlåga efter sen natt igår…vi tog oss ner till Los Naufragos till slut, Agnes mor o far hade gått i förväg och bokat platser 🙂 men det är svårt i spansklandet..blir lätt fullt hur man är försöker, men finns det hjärterum så finns det stjärterum…vi fick oss till slut lite plats på stranden..sen hände inte mycket mera idag än att vi inväntade semifinalen..jag i vilket fall:) ungdomarna cyklade iväg till Habaneras och Carrefour en sväng på kvällen..det blev sent i dag igen innan det var dax för lite sömn..image

Annons

4 reaktioner till “Onsdag…9/7

 1. Ser trångt och inklämt ut där….Kan verkligen rekommendera La Matastranden norrut. Betydligt mer gott om plats. Bara en kort bussresa bort eller en cykeltur som bjuder på viss backträning dit men desto mer rull hem. Ha det fortsatt bra! Och Argentina vann! Känns bra med en fiinal mellan TYskland och Argentina tycker Bosse och jag. SEdan tycker jag att det alltid är trist att straffar får avgöra en match…Men det är en annan sak.

  1. Ja det är verkligen trångt men tror det är trängre på Cura och Loco 🙂 jo vi har varit till La Mata några ggr och det är ju verkligen stort så där behöver man inte trängas:) eller varför inte söderöver mot La Flamenca eller Punta Prima stranden 🙂 haha…finns så det räcker för oss alla! Ska bli spännande att kolla på söndag… Tror dock att Tyskland tar hem det? Ha det gott…

 2. Hej på er!
  Förstår att ni har det härligt nere i Torre 🙂
  En liten fråga? Vår son och hans flickvän åker ner till Torre den 30 juli och jag har läst att ni ibland tar flygbussen från Alicante in till Torre. Vi kör ju bil och har ingen koll alls hur det fungerar.
  Var betalar man, var går den ifrån osv….?
  Har ni lust får ni gärna skicka ett mail till mig om ni vill hjälpa oss med de uppgifterna.
  Ha det fortsatt bra!

  1. Hejsan Ami, vi har det toppen här i värmen 🙂 har skickat ett mail… Extra info som jag hittade: Torrevieja-El Altet med avgång från busstationen i Torrevieja centrum:
   Kl.7 – 9 – 11 – 13 – 15 – 17 – 19 – 21.
   El Altet-Torrevieja med hållplats vid ankomsthallens utgång plan 2:
   Kl.8 – 10 – 12 – 14 – 16 – 18 – 20 – 22.
   För ytterligare information ring 965 710 146.
   Quickair Express står det på en skylt i framrutan och bussen stannar
   mittför busstationens biljettlucka för Costazul-bolaget. En biljett kostar 6,92 euro.
   Barn under 4 år åker gratis men åldern måste kunna intygas, exempelvis med pass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close