Utflykt söderut 10/7

image
Idag tog vi oss en cykeltur förbi lyxvillorna vid La Veleta och sen vidare förbi Mar Azul och mot PP genom Cala lo Ferris..
image
image

Färden gick mot playa Flamenca där vi stannade för en Sangria och en Strongbow. Vi har fastnat för en bar som heter ”Coffea del mar” trevligt litet ställe med trevlig personal.
image

image
Efter vätskeintag så gick vår färd vidare mot Cabo Roig. Det är otroligt fint utefter kusten och fina små vägar och stigar att gå och cykla på utefter havet och playorna. Vi cyklade förbi några väldigt fina ställen som vi skulle kunna tänka oss att köpa om vi skrapar fram dom där extra ”fuck off pengarna” ursäkta språket 🙂
image

Efter ett tag så tog vi av inåt landet igen och upp i vad vi tror var själva byn La Zenia! Och kom vi fram till Cabo Roig det är ju då frågan? Någon vet säkert! Hur som helst så hamnade vi återigen uppe vid Zenia Boulevard för lite shopping… blev både skor, kläder, skor och cyklop 🙂 på Decatlhon… hur mycket som helst att titta på!

image

Sen cyklade vi norrut igen för att hitta på nått ställe att käka på, frugan blir lite kinkig när hon inte får mat 🙂 I ärligehetens namn så blir jag också det..och ärlig ska man ju vara 🙂 vi hamnade på en restaurang uppe vid PP som levererar fina wienerschnitzlar och stora är dom… lugnt var det där uppe fast vägen går precis utanför!


Jag skulle ju ta lite bloggsemester sa jag men så länge det funkar ok så plitar jag ner lite, jag bloggar ju enbart för min egen skull, jag tycker det är riktigt kul att skriva! Kul att få en egen dagbok med våra bilder och beskrivningar på…tack tekniken och Internet 🙂 roligt att kunna titta tillbaka vad som hänt, kanske inte i så djuplodande information alla ggr men ändock! Och om det sedan är några som gillar att titta på våra bilder och läser en del text så blir det ju en extra kul grej detta bloggande 🙂 Hasta luego!

Annons

7 reaktioner till “Utflykt söderut 10/7

 1. Vilken rejäl cykeltur och varierad! Roligt att läsa och fint med bilderna. Vi får nog ta oss några cykelturer söderut för det är ännu ganska outforskat från vår sida . Har mest cyklat mot de fina stränderna norrut . Men ombyte förnöjer. Har du hittat någon bra karta över de södra delarna . Kan underlätta. Precis som du skriver så blir ku bloggen en fin dokumentation i ord och bild och något att läsa på ålderns höst. Jag är så glad över att läsa om våra resor och Kinaäventyr och det blir allt blir så tydligt vad man gjort. Ha det fortsatt bra. Sommarhälsningar från ett vackert Stockholm.

  1. Hejsan Ditte, kartor finns ! Vi köpte en på Carrefour som går över våra delar av costa blanca… Ja visst är det roligt att ha en del av vad man gjort och varit på bloggen..riktigt kul faktiskt! Ja det finns många fina vikar ställen söderöver…har inte riktigt upptäckt detta norrut än men kanske vi tar oss norrut någon dag..vi har ju varit i gamla La Mata byn men har inte sett riktigt om det går att cykla vidare norrut? Ha det så bra!

   1. Tack, bra att veta. Då skall en mer detaljerad karta inköpas även över de södra delarna. Blir att ta tag i nästa gång…
    Ha det gott och sola med måtta…..

 2. Gokväll M och M-L!
  Jag tycker det är jättetrevligt att få följa med Er på Era cykelturer.
  Jag har nog aldrig varit så aktiv av mig som Ni är! Får nog ångra det nu när jag ser vad ni får uppleva.
  Vid tillfälle får ni gärna barnstolen som man hänger på bordet. Det får vi lösa på ngt sätt!
  Kram/A-K

 3. Hola AK…trevligt att höra, ahh..dumt att ångra en massa saker 🙂 gjort är gjort! Skulle va fint med en barnstol! 🙂 går det att ordna så skulle det vara perfekt..ha det så gott där du är AK // kramar från oss alla

 4. Jag följer också er blogg och samlar tips och blir inspirerad. Vi var hos Ama & Anders i helgen och sa just det, att det blir som en dagbok! Jag tackar oxå internet o teknikens värld 😄 Önskar dock att dagarna inte rann så fort, jag hinner inte blogga som jag vill..

  1. Hola Tina, ja visst är det kul att kunna gå tillbaka och titta efter ett tag..tiden ja! Den bara går den utan att ta hänsyn till vad vi gör 🙂 Hoppas ni har det härligt, precis som vi 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close