Å d va fredag igen å la la la lalla…

Vi tog det lugnt på morgonen, Agnes trivs och grejar och donar..mamma och pappa gick iväg till poolen som ligger precis bakom oss.. Agnes skulle komma efter med farmor efter mat och sömn 🙂 jag tog mig en promenad i värmen inåt staden, tog mig ända ut på piren trots värmen, dom håller på att bygga någon form av vattenskidåknings centrum där längst ut vid hamn området mot piren…kan bli kul för dom yngre förmågorna när dom kommer ner 🙂
image

Sedan tog jag mig en promenad efter paseon eftersom jag tyckte jag inte gått tillräckligt i värmen? Tokig! Ja det kan diskuteras 🙂 köpte mig en kyld dryck innan jag tog mig an återfärden mot hemmet..tar genvägen över parken? Vet inte vad den heter? och går sedan efter vägen hemåt..vanligtvis brukar jag gå närmsta väg vid accequinion stranden..men det är så trångt i dessa dagar 🙂 Hem för lite mellanmål i värmen, frugan möter upp och vi går sedan ner för lite chill vid havet…

image

image

Det var inte så lugnt idag vid vår strand bakom Dial Prix och restaurangerna? Det var hålligång som bara den och dryckerna flödade i värmen i takt med musiken..roligt att det är nått på G.. För ungdomarna 50+ 🙂 Men vi chillade nere vid havet vi i lugn och ro… Jo jag måste ju upp och titta lite ibland:)

Marie Louise såg en liten fågel inne i affären, ja han var inte själv där utan hade husse och matte med sig! Om det nu heter husse och matte?…men han satt så fint på axeln hela tiden..resten av kvällen blev filmkväll för ungdomarna och Nenna 🙂 jag satt ute på balkongen och bloggade och lyssnade på musik..Volbeat! Gööör bra! Hasta la vista..
image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close