Lördag 12/7

Lördagen började redan innan vi gått och lagt oss med att gå ut i den fina natten, ner till havet och titta och svärma lite inför den otroligt fina fullmånen..otroligt mycket båtar ute, vi funderade om dom varit och lyssnat på Habaneras sångarna inne i stan? image

Idag tog vi oss en liten cykeltur upp till PP, lite inhandling av vinöppnare på Jysk 🙂 vi tog oss lite enkel mat på en engelsk pub på övervåningen vid köpcentrat, friterad fisk och pommes, helt ok men inget mera, men för jäkligt svalt och skönt inne i puben 🙂 nästan för kallt för mig! …sen ner och kolla in vad dom hade för spännande varor på Consum innan hemfärd och lite eftermiddags chill på vår lilla enkla badstrand tvärs över vägen..jag hittade ingen bild som matchade texten så det blev en från vår cykeltur neråt La Zenia mm.. image

Ungdomarna hade legat vid poolen under dagen så dom var trötta och nöjda..men lite mat vore ju gott! Vi tog oss en fin kvälls promenad upp till Punta prima, ca 25 minuter. Tanken var att vi skulle gå och käka lite bautaschnitzlar på en restaurang som jag inte vet vad den heter?image

Men som det brukar vara vid populära matställen så var det väntelista på ca en halvtimme för lite mat, så vi gick vidare över vägen och upp till den goda woken, med den härliga buffén.. Ett säkert kort och vi kunde sitta ute så vi slapp slammret där inne 🙂 image

Där blev vi kvar ett tag, det är ju en del mat som ska konsumeras så det tar sin tid 🙂 sen blev det en fin kvällspromenad hem till lyan och lagom till att se en del av den otroligt dåliga bronsmatchen.. Brasilien! Fotbollens hemland? Så förödmjukande för dom att inte spela bättre än dom gjorde, dom 77 miljarder dom plöjt ner i VM känns lite bortkastad för deras del… Men men…så är spelets regler..

Annons

6 reaktioner till “Lördag 12/7

 1. Sköna dagar och kvällar, när de är som bäst. Vad heter den här wokrestaurangen? Nyfiken,för jag är ju väldigt förtjust i bra, asiatisk, mat så säkert vore den värd att prova.
  Habaneras sångerna vore häftigt att lyssna på, men det får bli ett annat år för oss.
  Njut och ha det fortsatt bra! Och det har vi här i Stockholm också.

 2. Tjenare Ditte, woken är den samma som förut..tredje gången vi är dit nu 🙂 Asia 3 wok buffet Libre heter den och ligger på övre plan uppe vid Jysk och Mc Donalds! Ha det gott…Mats o Nenna

  1. Tack! Tappade bort namnet förra gången…

 3. Hej Mats!
  Ni ser ut att ha det bra! Ser varmt ut också 🙂 Här är det ca 24 i dag och det räcker gott. Ha det fortsatt bra! Kram P ♥

  1. Hola P..varmt o gott har vi 🙂 fläktarna går i taket men ACn har vi inte behövt ännu? Eller vi konstaterade att den ger mest kyla i vardagsrum o inte o sovrummen! Så vi kör med fläktarna istället 🙂 och öppna fönster! Ha det så gott i gamla Svedala // kramar från oss

 4. Solbrillor på Marie! 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close