Söndag och final i VM..2014-07-13

Agnes mor och far lånade cyklarna och drog iväg upp till ”Laguna de rosa” för en koll, då tog vi och gick en sväng med vagnen bort efter havet och ut mot Mar Azul..fina gräsmattor där som folk ligger och solar på..vi kikade även in några lägenhets områden som ser intressanta ut..kolla lite bara 🙂
image

image

Väl hemma igen så var det dax för Agnes att ta sig ett dopp i baljan på balkongen, det gillar hon skarpt! Sen var det bara att försöka hålla henne vaken fram till ca fem då vi fått order om att Agnes skulle sova 🙂 föräldrarna var fortfarande ute och cyklade, nu söderöver..efter havet.. Och var hamnade dom då? Jo som också vi brukar så hamnade dom igen på La Zenia Boulevard!
image

Nenna lyckades hålla henne vaken ända fram till fem, dom ska ju upp inatt och flyga hemåt igen så det fanns en plan med detta uppskjutande sovande! Jag chillade på balkongen framför paddan och kollade på tour de france..lyckades hålla liv i sändningen ända fram till målgången då det blev stillbild på paddan..Grrrr! 😦 skit internet! Jag tog cyklopet och gick ner till havet och låg och guppade i vågorna ett tag, jag blev sjösjuk! Kände mig till slut illamående och gav upp 🙂 sen var det bara att ladda för finalen..tur dom sände den på spanska gratiskanalerna..för paddan och internet kan man ju tydligen inte lita på! Sen blir det också en fördröjning genom play- kanalen också! Till slut körde vi bara på tv’n och vad hjälpte det? Argentina förlorade ju ändå!! Synd… Bara att gå och lägga sig då 🙂
image

Annons

4 reaktioner till “Söndag och final i VM..2014-07-13

 1. Så solbränd Nenna är och så underbart söt lilla Agnes är. Jag har två damer med mig ner i höst och de får också lov att ta taxi i ottan. Flyger hem via Västerås. Beställde ni taxi nr 1? Kul att höra om det funkar.
  Jag har vänner som köpt Slingbox som de har hos dottern i Sverige och kan sen titta på svenska kanaler i Torre. Min sambos son hade samma system som satt hos oss när han bodde i Italien.
  Jag begriper mig inte på hur det funkar!
  Önskar er fortsatt gott i Torre!
  Kram/A-K

  1. Hola AK 🙂 synd att vi inte hinner på varann här nere, hamnat i otakt 🙂 Slingbox låter intressant och jag fattar inte heller hur det funkar! Men huvudsaken är att det funkar! Ha det så bra AK..// Mats o Nenna

  2. Hej A-K! Taxi beställde vi genom Cata. Trevliga chaufförer och de kör väldigt fint och försiktigt. Jag var lite orolig över Agnes och värmen då hon hostat och varit förkyld hemma i Sverige… svårt att fatta men när hon kom hit blev hon hur frisk som helst. Hennes mamma och pappa har också fått lite avlastning och ägnat lite vuxentid med varandra. Hur gamla är dina barnbarn? Kram

 2. Alltid trevligt att promenera och se andra områden än där man själv bor och mysigt att rå om lilla Agnes. Trist att inte internet funkar. Vad säger leverantören? Man betalar ju för att det skall fungera…
  Men å andra sidan, vi tittade hellre på spansk tv när det var fotboll. Mycket mer entusiastiska kommentatorer tyckte vi. Vi tycker också slingbox verkar bra , men vår tunnel funkar så bra att vi inte vet om den behövs. Vill lära mig mer om vad det är. För hemma i stan har vi bara SVT och tv 4 och det får vi genom tunneln också.
  Ha det fortsatt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close