Måndag 14/7

imageimage
Idag började dagen ca halv fyra på morgonen..Agnes skulle åka hem till sandviken med sina föräldrar! Taxi var beställd, blev dock lite försenad men det ordnade sig till slut 🙂 resan gick bra..sen kröp vi ner i bingen igen, jag och frugan..

jag vaknade först och klev i shorts och drog iväg in mot Torrevieja centrum efter lite frukost..det tar mig ca 25 min att gå in till kyrkparken… Ca 40 min till Mas Amigos..jämförelsevis tar det ca 25-30 min att gå med frugan upp till Punta Prima.. då efter 332’an! Alltså via cykelvägen 🙂

image
Jag tog vägen förbi udden och pensionärshemmet? Kollade in nya restaurangen där..blir nog en väldigt fin en! Servitrisen såg ut som snorkfröken dock…men kanske det är så på lite finare restauranger? Köpte en liten öl..som helt plötsligt blev två då någon av oss missförstod varann 🙂 jag sa till om notan! Men hon kom med en till liten öl… Och vem är jag att bråka om en sån liten parentes i livet 🙂

image
Efter lite förfriskningar ”dos la cania” ursäkta spanskan 🙂 så gick min väg efter Paseon och förbi Playa Cura..som var packad till bristnings gränsen…man kan undra hur det ser ut i Augusti?
Väl hemma så körde jag lite cykel tävling på paddan..idag såg jag hela tour de france, tom målgången 🙂 vi tog oss en liten promenad på kvällen ner till stranden..full fart på playa Los Naufragos kl 20,00… Blev sittande i skuggan ett tag sedan gick vi och handlade lite entrecote som vi tillredde i hemmet 🙂 gott vin till det för ca 40kr inte dumt alls!image

Annons

2 reaktioner till “Måndag 14/7

  1. Tack för vintips! 😊 Vi var med vänner t samma, nya place i tisdags. Kanske vi fick samma serveringspersonal, för här skrattar vi lite igenkännande 😉

    1. Haha..hola Tina! Ja så d kan bli..var det lite torrt när ni var dit också 🙂 men såg fint ut! Ha det! // Mats o Nenna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close