Onsdag 16/7

image
Godmorgon! Blev inget La Mata idag..vi sov länge och tog det bara lugnt på fm. Jag knallade iväg till vår närmsta cykelaffär som ligger precis vid Accequinion stranden, ja eller framför eller bakom! Va de nu blir 🙂 Ny slang till frugans cykel, punktering blev det igår… lägligt nog precis efter handling vid affären Aldi…så inte långt hem 🙂
image
Sen tog vi oss lite sol och bad på stranden, playa Los Naufragos. Vi kom dit när det fanns lite plats för en svensk som inte har riktigt acklimatiserat sig till det spanska sättet att trycka ihop sig på stranden 🙂 tätt tillsammans som en skock sälar… Och med parasoll!
image
Efter bad o sol i några timmar, så var vi hungriga! Duschning och en liten cykeltur upp till PP. Vi tänkte gå på restaurangen som serverar så stora fina wienerschnitzlar utefter 332an. Vet fortfarande inte va den heter? Vi satte oss vid ett bord, tittade oss runt och såg att folk satt nervöst och kollade efter servitrisen. Det här kommer att ta tid tänkte vi! Vi satt ett tag innan vi tog beslutet att gå därifrån… dålig planering av personalstyrkan, kan tyckas. Jo jag vet att det är ett populärt ställe men jag sitter inte och väntar bara därför! Vi gick till en annan av alla de restauranger som ligger precis bredvid! Den restaurangen hette Picasso! Väldigt fint bemötande och jättegod mat! Har någon annan ätit där också tro? 🙂
image
image
Efter att vi intagit den goda maten så rullade vi ner förbi nybyggena i PP. Vi kom förbi strandkiosken Sunrice där det precis hade avslutats ett pass med zumba! Vi blev sittande ett tag vid havet innan vi rullade vidare mot vårt hem, El Paraiso. Riktigt skönt i kväll och det svalkade fint utefter havet…image
image
Det som inte var så bra på den fina dagen och kvällen var att det stod många polisbilar utefter 332an när vi närmade oss vår lägenhet, en olycka såg det ut som och det tråkiga var att det såg ut som om någon hade förolyckats. De kör som galningar efter dessa vägar och man måste vara försiktig 😦 inte kul!

Annons

4 reaktioner till “Onsdag 16/7

 1. Det är en väldigt trevlig blogg du har. Fina bilder. Var ligger el paraiso?
  Tommy

  1. Tackar Tommy 🙂 El Paraiso ligger på höger sida efter Los Naufragos stranden…precis mitt emot affären Dial Prix, är ett större område som kallas för El paraiso mellan 332an och Desiderio Rodrigues… Nära havet! Ha det så bra Tommy 🙂 // Mats o Nenna

 2. Bra att ni gick från restaurangen. Dålig service är trist.
  Låter som en fin dag med lite av mycket….
  Ha det fortsatt gott!
  Det har vi i STtockholm också. Perfekt väder med +24 här på söder och mestadels sol. Svensk sommar när den är som bäst…

  1. Hola Ditte, jo ibland så blir det så 🙂 vi hittade ju en fin en igen.. Men vi rekommenderar också den som vi gick ifrån!! Riktigt bra mat men man kanske får välja tillfälle! Ha det! // Mats o Nenna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close